[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

712 回覆
8 Like 6 Dislike
但係主角勁型勁man勁sexy喎
reddit上面話成個will turner/艾倫咁
2隻貓都似返game入面喎
6.0pv完全唔同樣
我都覺以前仲順眼
雖然畫質係提升左
咁可能我慣左6.0

又有新variant dungeon
忍者龜會係咩啟示

棒術使??
三截棍使??
所以其實void line 會唔會6.5內收檔 定又係雙主線咁run
要開始lower expectation 容許佢7.0走下圾
唔係好明點解Trailer 主角比隻野打到仆街
以主角既功力呢d小怪用念力都屌得死

新Job玩反擊?
應該唔會吧
睇多次trailer 發覺唔見咗少爺仔,唔通入咗敵對勢力
比人捉左去kk園區做偽娘
疑似左下角

太好啦,終於唔洗同哩條煩膠同隊
劇情玩到6.1就斷左sub
新dlc係咪已經決定完全走one piece風
應該都係放水
可能下條片就係燒完件袍 熱完身開始認真
嗰隻係新國家嘅統治者嚟,有番咁上下實力都唔奇

不過都係光戰屌打㗎啦
ching 咁眼利
(9up)

我估兩隊係 Team Krile 同 Team Urianger+Thancred 應該走唔甩

Krile應該係新法職,無理由新Job唔係自己友 → 我地係幫Krile

最後,雖然99.999%都係友誼賽,實會group埋打last boss,但中間一定全得一邊既人同我地打Dungeon:

DPS勁多人,唔駛理
Tank得水晶公(All rounder) 同Thancred(唔同隊)
補師得少爺,水晶公同Urianger (唔同隊)

假設玩家係DPS,如果少爺仔唔同隊就無Healer
5.0條Trailer俾怪打到踩起腳底又轉晒職咁
最後隻野原來只係71Lv 4人副既1王
鳩估今次應該都係咁上下既貨色
點解要搵繼承者
就係因為Lv91 Dungeon比主角打死左
比16迫害完,衰唔過16就收貨
光呆今次係咪要做海賊王?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞