[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

708 回覆
8 Like 6 Dislike
300個根本只係得S房足夠
當初睇5.0 Trailer仲以為隻野起碼都會佔據一場討伐戰
今日同樣時間會有PLL講6.5 (香港時間01:00開始)
有興趣既巴打可以撳下面條Link

https://sqex.to/htj
想問下而家係咪入坑好時機
係 入坑有半價
可以撳置頂望下
免費可以玩到4.0, 有排玩
你掂唔等如個野團掂
今次真係抽隊友最嚴重版本
我幫過幾次朋友打零式
玩一陣我都無癮
啲clear 目九成唔會clear到
其實好幾版我都係拍住隻補師frd野團通關既
可能咁岩佢夠歐洲帶我過啦
野團騙徒版版都有
如果覺得係問題既考慮下搵固定團
#80 季頭屌過啦
季中發現大把朋友D 固定都係各種問題爆散

今季真係難CARRY
因為BODY CHECK 8條友都要識玩先可以去下一個機制
結果就係最屎個條友會拖累全隊
其他人點勁都無用

班鬼佬都屌到飛街啦
隻game一直出好難個戰鬥力唔失控 好似比卡超新一作一定要1級重練咁

不過都想佢有啲劇情解釋下 話主角犧牲咗部份力量去幫手維持封印又得 或者好似2.X嗰陣俾條龍搞到無咗啲能力又得 類似Thancred咁又得

主角基本上已經係神擋殺神嘅地步 唔降返低個戰力真係唔得
印象中提過粒Azem水晶嘅魔法係有限
最近光戰下下都攞粒水晶出嚟8打1
下次打zeromus就啱好用晒粒水晶嘅力量
p9s-p12s 可以打成年
幻巧戰會唔會keep住更新?
唔想打成年騎神
幾個月冇玩
想問下宜家仲興唔興裝gshade
定轉哂用reshade
Gshade前排自爆收左皮
應該大部份用家都轉用Reshade
本身幻討滅戰係1個Patch換一隻Boss
但6.5應該就係整個6.0最後一個大Patch
所以會換既可能性應該唔大
有冇人都覺得有樣問題好撚麻煩 次次要用投影台都一定要跑返旅館 點解唔可以將投影台轉做傢俬
因為個投影台多個一個人ACCESS 會爆SERVER所以先要放係個PRIVATE INSTANCE
有邊版零式唔係咁玩?........
睇完都唔明

係唔係趁特價買左Complete Edition先但唔redeem

裝trial 玩到 lv60再 redeem Complete Edition玩30日
想問下fflog點先可以留到record
係唔係要開livelog先留到?
upload果陣有得揀private定public
up完都可以set返
有開public
XIVAnalysis都read到
不過係fflog search character到 直接睇1-4 best perf.見唔到有
得其他人create嘅log
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞