[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

712 回覆
8 Like 6 Dislike

可唔可以問下你/你認識嘅人
响英國連去日本區server 疾唔疾,多唔多delay?
PvP同零式之類有無唔順或者Roll back
感謝
之後5.0整藥水交任務賺錢 6.0有咩簡單金策推薦
6.0理符報酬nerf左一半左右 已經無以前咁賺
同埋依家好多野既價都插晒水(飯藥/石之類)
除左做傭兵應該都幾難賺大錢
可能去刷下4.0肝島開下兔仔箱仲賺
我要
220 ping 打絕本一定唔會容易架, 不過有班人三四絕都係英國打
6.0之後冇玩
隔太耐依家乜嘢技都唔記得曬
變咗毒草
啱啱星期一爆左FF16上返嚟睇下有冇聯成活動

水晶提子
個袋好柒,但係提子好正
BTW PING 問題當然要習慣, 200PING 打零式絕本係唔容易的

不過最大問題一定唔係PING
哩D 野係科技可以解決,
外國個個都會用ALEXENDER 同VPN
你唔用先更加唔受你玩

最大問題,
係你的出團時間同埋出團對象
都有啲擔心個Ping值問題
始終隔咗幾個大海
最壞打算係响歐洲DC開多個新人玩
你註冊美服帳號個陣資料應該係要咁樣
Country/region of registration: Hong Kong
Your registered region: The Americas
比我跨區就拎黎玩ERP算
費事浪費大家時間
新入坑,打副本手痕禁左野團,睇唔明佢地想我做乜
頭60個Level d關都係講hello同bye bye架姐
佢tag我名,然後就唔知問乜了

Anyway,想問下如果我係Gaia Fenrir既話係咪入唔到Gaia Bahamut既公會?
你係唔係藍色職業
係啊
想問下戰鬥係敵人打中前禁正方 係咪難捉過R1避好打多
有冇咩心得 點先打高d 倍率
Sor 問錯14
係咪無開坦姿搞到D怪打其他人?
新手如果對自己隻職要做啲咩冇概念就最好做哂Hall of the Novice啲任先
最黑係試過食左個無敵
黃金巴哈爆廠

與其關心啲控制唔到嘅野
捕下奇怪時間有咩團好過
如果你係指基本循環之類 可以去睇ffxiv the balance
https://www.thebalanceffxiv.com
如果你係問3色職業定位
玩緊FF16想玩返FF14 之前只係玩過一陣
想問下而家漢化完唔完善同難唔難搞?
如果開新角由2.0開始玩返洗唔洗交月費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞