[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

929 回覆
8 Like 6 Dislike
台仔因為唔係服務範圍 所以steam鎖區要VPN
香港係計北美服 所以問題唔大

不過好似仲要睇你試玩AC用咩ser
我本身係用官網Download既啟動器登入既
如果經Steam Login自己個AC會顯示下圖咁

咁我係咪姐係一定要係官網到買先可以繼續玩返E+隻人
我隻人開左係日服
戴頭盔 唔知啱唔啱
官網試玩可以轉steam正式 不過係單程路
但係香港steam係綁北美ser 用日ac好似會中伏
再check一check
好似你官網開AC 點都係要買官網版
千祈唔好經 steam 買
已經特登唔貼 steam link
其實你 check 返 mog station 個 account region 就 OK
地址唔可以有 , . 或啫法文德文
得 26 個基本英文字母可以用
係 你一開始用咩玩就要買番果隻License 所有DLC都係
真心極弱智
單單係PC License就有分PC(Window), PC(STEAM), PC(XBOX)
Region又係定死 好想轉日區比便月費
屌到口臭
每次買 expansion 都要屌一次
就7.0要返黎了,但諗到要肝6.x主線個肝就隱隱作痛
開左個美帳試玩,依家想轉正.

上網睇日帳比錢好似幾麻煩,
但係日帳月費真係平好多,想問下轉日帳定係美帳好
日帳比錢唔麻煩
依家可以用Amazon Pay俾月費
Amazon Pay可以用到香港信用卡/八達通MasterCard
Thanks ching
咁我重練一隻日帳先
日服係咪好少特價
呢個程度 好似兩三年一次
steam版香港係服務地區
只係當美帳收美金唔似日帳可以食羊跌個差價
申請左日帳中伏
美帳60% off
SOSAD
有冇得重頭嚟過
玩咗幾多
月卡點買最抵
你係咪睇錯 依家日/美/歐版都係60%緊喎

日版特價Page
https://www.finalfantasyxiv.com/sale/
睇你帳號咩地區
我個人就開喺日本data center 但咁代唔代表係日帳?
帳號地區係指你申請帳號果陣填左咩地區
同你隻角色起邊個地區既Ser玩無關係
睇左 美帳嚟 會唔會有啲方法月費抵啲
美帳匯率問題點都貴dd
另外就係睇你用咩俾錢 唔同方法都可以爭幾十蚊
無記錯信用卡平d, PayPal貴d , 網點買點數/月卡最貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞