[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

978 回覆
9 Like 6 Dislike
妖怪手錶淨翻4.0
想問下咩圖好刷啲 見人講紅玉海
分別唔大
隻青魔練得一半 單刷都幾攰
而家妖怪watch好出起碼10倍記得2017年嗰陣刷到死下死下
都係睇邊張圖人多走去痴
最近衝緊6.0 回望返5.0-5.3真係有太多催淚位

由其是艾里迪布斯嗰段說話

「the rains have ceased, and we have been graced with another beautiful day, but you are not here to see it.」

希望6.0都會有咁多催淚位
我自己覺得6.0仲多

無端端捉我用假地址,Del左我AC
玩咁多年d野無晒

個第13條唔知關唔關我買新notebook登入過事,不過假地址都無得投訴

係咪無得救
第一次聽呢種情況
仲有上個禮拜掛VPN買7.0
都可能關事

各位巴打小心
呢單野令我諗返起6.0有一期試過掃晒大陸仔d帳號
理由都係話假地址
我4.0入坑 4.0條code都係淘寶買
(567都係自己買sqex shop)

唔會而家先翻我舊帳掛
你有無起d咩網店買過點數黎入咁

發現可以用AmazonPay之前有淘過點數卡續月費
不過最近果次已經係上年10月
唔撚係啩 大佬我好守規矩唔好bam我
仲有一點
假地址還假地址

可能我入アアアアア市太串

未ban既搵日本fd借地址又好咩都好Good luck
你咁樣又誇張d
我衰衰地都Google求其搵個真實地址黎填
之前預講7.0美版都因為地址衰咗好耐,你咁講好驚吓
有冇巴打係Amazon JP預約7.0
今日23號仲未收到Early Access個code,又話5月中派,過多兩日唔對路就唯有上官網買
收到
會唔會用左另一個email/ 跌咗落宣傳/推廣度
想問下個early access有冇限制 或者話同正式launch有咩分別
隻Game正式推出係7月2日
Early access只係俾你提早6月28日開始玩, 無其他限制
順帶一提early access code凈係俾你玩到7月5日
7月2日正式推出果日會派埋7.0 code
有耳環、寵物特典係手就有得玩 early access?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞