[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

711 回覆
8 Like 6 Dislike
free trial都有得用工人?
可以
試玩淨係唔可以同人交易/主動組隊/入公會/marketboard買野
想回坑買樓 請問有無人知下次追加土地係幾時
唔該哂
根據過往應該都要等7.0喇
x.1 開新居住區
x.3 會擴張居住區 (6.3加到有25~30區)
唔該哂
唔知有無希望7.0 upgrade texture 整到成隻16咁成個地圖同你跑多一次又點話
依張假圖meme黎咋話?
online game+唔放生上世代console
難啲
再加埋SE技術力
原圖無提子
聽日又要消化 唔知大家爆晒FF16未
Endwalker 首歌點解冇上架到Spotify? 好撚洗腦
好似係上Spotify特別慢
我見隔壁Apple Music一早有
岩岩回左坑
用PS5手制玩好反人類 (自己覺得 特別上下左右 logon 好唔方便
都係用番MMORPG 滑鼠好D
右手搬屋極爛左 除左Razer 有無邊隻好介紹 想要無線
本身用緊Razer 用過之後永世black list

前排換左G502
如果側鍵想要多制可以試下G604
啱啱完左6.0 其實個結尾已經好完美 真係有必要仲要出7.0咩 仲有啲咩野寫

利申 未開始6.1
用緊G600 停左產之後再買左2隻擺左係屋企
第一隻用左5年開始壞壞地
STEAM 版DLC做半價,去到14/7

考慮回坑中
爆笑管家…
點解而家上官網買月卡要對地址?又唔比入香港,入美國又要比稅,之前乜都唔使可以直接買
英國點解唔玩歐服

我喺free trial玩緊 Twintania
大把人英國連返日本打
因為班friend係日本
習慣日本打法
放工時間打仲有野團

歐版打法無美國狗咁混亂
不過都係唔穩定
之後如果開放全世界dc travel
有辣有唔辣
不過到時就唔洗簡死dc
832? 有冇師兄要我野蠻人冇用
我本身玩緊好多年,好多嘢响Aegis唔想離開
想知會唔會話由英國連返去日本區DC會唔會好疾
打唔到零式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞