[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

708 回覆
8 Like 6 Dislike
唔好意思 原來日版都完左半價
睇下片先再join PF練
1 唔一定 通常你升爆lv主線都係試玩版內容
主要睇下試玩版有冇限制左一啲你想要嘅功能
lv好易升
遲下免費會開到4.0 可以玩到70Lv
你可以玩試玩玩到你想買為止
不過買完就冇得轉返免費

2 角色冇lv 得職業有 一隻角可以玩所有職
轉把武器就得 所以全部職係由1lv升起
如果開新角 所有野都由零開始

3 唔會 隻game得頭10lv啲驗係野怪到打
其他都係打副本
補好易排到人
普通關識補隊友血is ok
再唔係你可以開npc同你打

4 係 多副本 不過大部份副本都可以開npc同你打
你要記嘅係
B=巴哈
A=亞歷山大
O=奧米加
E=Eden
P=萬魔殿

1-12=第幾層

N=normal
S=零式
有無人發現係主城嘅bgm 轉咗做1.0完結前個bgm?
免費仔有冇得做10週年任務?
就打完2.0,
但而家入cdkey好似早左啲
大概主線到邊先接到
而家有兩個,但入去排就話trial ver 無份
佢個活動page直頭無寫有主線要求
姐係主線越後可以揀既副本越多咁解
免費仔係可以打至岩
P1N 有稀少刷? 淨係尼爾有? 新手都唔太識
收到
絕神兵elemental dc有無話有乜discord 專門英文固定團招人
神兵練一陣pf 再出錢傭兵就會過
想識鬼佬就bahamut's torture chamber
以前個ultimat addicts 爆撚左
仲有呢個

個ultimate addicts 就算啦,係以前5版某堆人因為太廢比人BL冇場跟手先圍爐取暖。不過過咗2年d人技術應該有進步過。
個班人仲係度咩? 我都係6.0 先入坑
我印象係除左D 好死忠嘅玩家之外
大部份人兩個至三個零式左右就差不多退坑
同WOW 差唔多
果黑皮男兔係唔係5.0果個黎
YES!
最平買部手提電腦玩要咩配置
之前係PS5玩過 無中文放棄左
https://na.finalfantasyxiv.com/system_requirements/macbook air

7.0會有graphics upgrade到時可能會再升
啲裝好奇怪
IL49 lv47 Dungeons 頭 117 防
IL90 lv50任務藍裝 73防
咁應該係用邊件
係咪dps裝
冇記錯之前玩MNK都係咁
換完裝勁低防
應該係因為50lv前係用DoW裝
50lv之後近戰dps啲裝會再細分
所以會突然間低咗勁多防
BRD
揀推薦裝實無死
50lv以下好多鳩屎裝 唔洗理
記得有件坦裝係頭身連埋 好柒

有高IL就用高IL
50LV Dungeon打你唔死的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞