[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

709 回覆
8 Like 6 Dislike
好耐好耐之前玩過直升左隻武士上70跟住無玩
而家想玩返想知有無咩回坑優惠 想返黎玩幾日跟住接16
唔好意思 我想問吓呢我之前換手機無移除到手機鎖 我依家入唔返 我想問吓係要點樣移除返手機鎖 想玩返都玩唔到
試下send email比se?
係唔係一定要日同埋有冇話要啲咩 上網搵都搵唔到
係唔係一定要日同埋有冇話要啲咩 上網搵都搵唔到
你係咪日ac先 歐美ac咪用返英文
有冇save低以前個emergency code
應該英文都得 話哂國際服
我估可能會要求比返billing address, 課金記錄果d佢地睇掛

可以問下DC群入面班大佬有無試過
我就係無save 低個code
問過 可能問得太過一舊一舊無人覆
我俾自己經歷你
唔該師兄 等我搵返啲購買記錄先
我仲要幾年無玩無俾錢 淨係想hold住個ac,佢都幫我搞
我好似係6上年11月玩完無玩 係依排16就出想打返發現原來我無整咁多嘢
豆芽玩家
打到5.3
嚟緊想用幾個月時間
練習到打到一把靚靚絕武為止(邊把都可以)
應該點入手搵同伴
係咪唔好甩豆芽住
搵導師再請教人會好啲
Gaia-Bahamut
你可以起巴哈/呢度個Discord群(第1頁有Link)開po招人/搵團入
但呢排大部份人都去晒打新出既零式 要招人OR搵團都應該唔易

新仔建議接觸下絕以外既高難副本先 (極/幻/零式之類)
磨練下基本功/對隻職熟d都對你打絕都有幫助
明白
我本身好鍾意龍騎
換武都係諗住換龍騎
黎緊應該好多吉田信徒會玩16
14在線人數唔知會唔會立即大跌

利申:優先玩16
龍騎既話我覺得絕UW同絕亞歷既長槍都好靚
每周消化完就大把時間16
消化不良
不過睇返好多玩家都係無PS5
個個等PC
啱啱玩完FF16 demo 覺得劇情同音樂好正有nier feel
而且聽講FF14劇情都唔錯有興趣想入坑
但係有好多問題想問下各位巴打

1.屋企無電腦得ps5,想問下ps server多唔多人玩?同埋聽講好似無中文睇英文又有d 吃力同無中文代入咁好

2.隻game 係幾百蚊買,定係每個月比月費?

3. 由於身邊無咩人打機,可能全程單機睇劇情算,有d副本係咪一定要多人先打到?
1)PS同PC 同Server
換句話講唔駛Plus 都可以連線
PC有漢化patch , FF14啲英文偏深

2)game 包1個月、之後月費制

3)部份可以同NPC一齊打,另外有排隊系統俾玩家match up
睇下#1再問多次
1. pc同ps一齊玩,應該係話大家共用同一堆server,分server唔係分平台

2. 買完game再每月俾月費, 基本上每次大改版都再買一次,但以前嘅資料片好多時會做特價,大概50%
隻game出到6版,宜家可以免費體驗到3版完

3. 主線中有副本要打,但就算唔識人,組隨機都無咩問題
近幾次更新有慢慢加npc 陪打功能入某啲副本,但唔係全部都有
明白哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞