[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

709 回覆
8 Like 6 Dislike
會有期待架咩?都係打發下時間啫
要頂到下年summer 先7.0
請唔請楚gaia mana 傭兵通關目的幾錢一位
你出得野團多實知架, 久唔久都有幾百萬A2C團

不過亦都唔係咩非常光彩嘅事, 因為有絕本係可以合法地做第8人訓係度就過
我打野團都唔左好耐
我本身有固定團都係練左好耐未見本體
上個星期六先開始去mana野團練到依家練到亂擊lb3,返正我做d1近戰lb3工具人,mana野團melee本體無乜機制好體,快快手搵人幫手通關算
之前整電腦 要重裝隻game 點知原來我無upload 個HUD 又要再砌過 嬲嬲地unsubscribe 埋

依家又想玩返 但係一諗起又要砌個幾鐘就有啲卻步
去ELEMENTAL 睇下, 雖然佢地係另一個走法,

日本唔清楚, 其實國際版C41好便宜
而家打冰,好多時候第二同第三差第一成500幾分都仲爭住打冰唔係有默契咁圍鳩第一
冇指揮 冇得fight.....

占點中間果個高台都係架
明明幾個做防礙成日兩隊低份既人all in
龍騎+忍者?.....
PV對比上次執番少少樣
不過光戰老左好多
FF14 x FF16

好似只係得場Ifrit 同埋座騎狗同minion 狗...
真係出星爆
15架車太屈
torgal變得好普通
再過多幾年會唔會變阿伯...
d鬼妹cosplay 好大波
9成cos nophica嘅都係大波欣兒
最終決定重拾ff14 砌HUD勁痛苦
班element街人私底下有無discord通風報信幾時有totem 團?
就算上面有人話ULTIMATE ADDICTS 班人廢都好
以前係個個谷度係會有人貼PF 廣告
依家真係唔知邊度有

同埋依家ELE 野團都靜左好多,
真係好少人打機
新手想入坑 但係驚無人一齊玩
如果係必要既故事關就一定有人打(4人可以拉npc)
但因為要玩到新content起碼都要玩一頭半個月打主線, 打得來其實準備入7.0都差唔多

如果唔打算比錢玩頭4個版本, 你預同玩單機差唔多(指冇社交,但打本一樣組到人)
fallguys個合作比想像中少野玩
啲關又少 基本上次次保底300幣
應該20鋪可以換晒衫動作坐騎
得條褲靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞