[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

929 回覆
8 Like 6 Dislike
睇黎你少咁招no.97
不過我係第一個禮拜打
頭幾日人多到地圖d fate比人清哂
7.0 dlc na 官網pre order仲難過打絕同零式
有錢都唔攢 抵SE蝕錢
其他廠爛乜都好 但係唯獨一定諗辦法方便玩家俾錢
但係SE個網同個mog station都係勁唔friendly
完全係垃圾嚟
day4了 仲未買到
preorder地址係咪關個ac事
我自己用開既ac同19幾年前開錯既ac仲係free trial ac都順利入到地址&買到7.0
幫fd入佢既ac就加唔到地址
有 97
我一個人打 好慢
到底係邊個 keep 住負皮我
搵咗 CS 未
搵完CS CS send 罐頭文
最尾係humble gaming買
其他網買又快又簡單
SE唔想收錢咁
SE賺夠啦, 益下其他公司, 例如暴雪
想問下優遇伺服器開acc送個15日如果開頭玩試玩之後轉正係咪會送返比你
果15日係轉正果陣送
試玩本身無限你日數 任玩
幾確定佢依家信用卡壇野係趕客多過吸客
由官方 forum 到 reddit 都屌緊
首先要買到
未必入坑就可以打絕EShop
我重送左條 code 台仔, 到底點解好似個個都用唔到
之前都係免費仔,最近想轉正
想問我經Store買同Steam買其實係咪一樣
見巴哈D台仔講Steam買會好煩,但自己個人又用Steam銀包去比錢更方便
台灣唔係服務地區, 用Steam會見唔到FF14, 所以台灣人唔推薦你用Steam
有分PC版(SE Store上購買)同埋Steam版
一但連結Steam, 就唔可以再用SE Store買到既code
相反使用PC版用戶應該都唔可以Steam買到既code

Steam版FF14啟動器禁止使用PC版帳號登入, 會顯示密碼錯誤, 相反亦都一樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞