[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#106

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
有小小期待 xv275k
4k 27吋 mini led around $5000

上網睇評測講到好好咁
個陣就話無miniled mon或者好貴
佢用電視個套就好似好唔錯
但以家大陸平價mon攻出黎
大廠啲miniled又開始出
呢隻m9賣8k真係太撚自信
呢部好似幾唔錯幾抵用
不過未用過acer mon 唔知品質點
用過佢啲notebook真係唔夠膽再買acer嘅野
依家用緊aw3418dw 用左5年左右
有啲想換Mon 想換返21:9
啱啱砌左機 用4070ti
想問你地會簡Aw3423dw定 G8 oled
aw3423dwf
各位ching幫幫手

想搵個有BUILD IN SPEAKER 2K 芒
2500筆直
24-27”

鍾意LG啲色但係無音源處理我啲console 有啲麻煩
電視唔知,其他一定係,你去多幾次老銅果間專門店,就一定見到客同counter嘈
miniled如果用到分區減低光暈問題就完勝
sony依部就慢慢坐啦
(利申:一年m9用家)
舊年賣係無問題
係呢家先賣+呢個價就好有問題
sony海外遲一年出根本錯撚哂
遲都算貴撚過MSRP先係問題,那兒來的自信
這就是香港
Sony HK
27GR95UM 幾時會出
4k mon 27吋 ,Budget 3000嘅話
有冇巴打有推介thx
你得$3K唯有搵下二手LG 27GP950-B / 27GP95R-B囉冇啦......如果有$4K內嘅Budget就幫到你有全新Gigabyte M28U / MSI MAG281URF
aw3423dwf, 水貨平咁多
各位大大
想買隻4k mon 28/32比mac mini m2用
請問有冇好推介?好似60hz夠用

講漏咗,budget 3000
可以睇下INNOCN M2U
27吋4K60 Mini LED 3千有找
水貨邊度有同幾錢
我係dell online問過12599
dell jp, 而家正價, 之前9折左右, 集運返黎運費800 左右
而家網店買mon,或實體店買mon
要點樣做保障自己,光點死點漏光嗰d點計,用咩方法check
C2 上年都成皮啦 啱啱出就想佢減價咩
大陸五一 9000 我諗過半年港紙一皮左右
要屌都屌同期既A90K 又唔齊2.1
都賣皮幾
二手ASUS TUF VG289Q1A要唔要
淨係用咗around 20個鐘 平啲比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞