[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
要用狙或者火箭炮先射到
但呢兩樣野ng呢個位唔會有
所以要ng+先響到 傭兵未試過唔知
Yes
2周目NG+
你賣晒D已升級武器同有瘋狂搵寶藏應該有兩球
玩得HIGH 得濟冇回血囉
同埋唔想斷COMBO要搵拉用 爆炸箭
時序問題
REMAKE果陣你玩左 Darkside Chronicles
Ps 白金後,Pc 都搞掂貓耳,依次remake 高質到真心值回票價 繼續支持capcom
白金左三次

等ada dlc
今次可以挑剔位仲少過re2 remake
完全係好多re4原版fans心目中接近理想remake既成品
對於re fans接近完美,係差個Ada VA
You racist
我聽日文所以無影響,但ADA DLC 一出實會再次炎上
冇喎
就係問緊傭兵啦
日配
killer7 或者 cqbr啦

cqbr連射又痛不過first person
killer7有威力有矩離係爭在唔係連射
啱啱入城得Broken Butterfly覺得唔係幾好用
你要轉做最右手面重購嗰一頁先會show出嚟
我都覺

舊版我都係鐘意蝴蝶多d
新版遠少少就瞄唔到

我諗如果我係你我會留住張卷先等有killer7先用,或者而家用咗落tmp到先,到有killer7就賣哂所有野升爆killer7,咁就唔洗用卷exclusive upgrade,學商人話齋,this is the only gun you will ever need
原版我睇人玩...已冇晒記憶...
唔係咁易...
我都試過
那時唔係無限刀
至少食一次藥
無傷真係好難
同埋強敵更加過唔到
原版左手同城主融合召喚咗
如果有埋LUIS的話重可以賣多20%
幾乎原價退錢
我都唔理用就改~
換就賣
不過有幾把我都KEEP到二周目
但變相儲耐咗錢...
差不多打少校之前先攞到RPG
諗住用RPG打一次專家攞咗無敵衰妹先
依家leon線都有幾part miss左,好大機會入Ada DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞