[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
都係原版樣
重製真係靚好多
不過佢都注定入唔到主角群...
始終總統個女呢個身份綁住佢
想問下呢隻remake, 係咪會比之前個兩集remake再多元素同豐富d? 我靜係玩過2 remake覺得玩法唔係太突出, 劇情都偏一般, 所以3都冇買

利申 舊bio迷 8代前全系列都玩過 原版4代係心目中神作 想知呢集會唔會有新既體驗
今集 好撚掂
好過2
講真搵個啱FEEL嘅理得佢搵咩人
樣我覺得還可以接受
但聲真係完全唔係一貫ADA嘅風格
不過騷擾個CV真係不必要
大佬有JOB唔接咩?
OT
其實無盡黑暗最後LEON同妹妹鬧交
佢哋今次和好?
鳩估哥哥做和事老
蛋嘅嘢一粒都夠用
佢分析得真係幾好~
雖然個人覺得LEON可以稍為多啲TRESH TALK
但綜合來講比較立體同有血有肉
原版那個太着重突顯性格上嘅魅力
少咗啲對背景嘅連結同刻畫
Leon 叫Ashley學下用刀嘅安全唔係講緊之前Ashely喺花園比人控制住,之後整親Leon咩
Ashley自己聽到都唔好意思咁笑左聲
請問 如果買左5張課金卷玩完一週目
開二週目會唔會有返5張卷?已升滿既武器係唔會還原?
new game + 係繼承上1round 遊戲,所以用咗嘅強化券會冇咗,但升級係仍然keep住
只要你開new game, 課金強化券會出現返,但升級要從頭開始
No thanks, bro
但佢2都覺得唔掂都建議佢唔好買啦,品味獨特
根本就係配得閪,比人講兩嘢又種族撚上身
果陣咪係同我去街嘅時候
我玩dead space 都試過咁
想save 但係同時又有怪打我
搞到退出唔到個save界面
搞到要重開game先得
以為有無敵光環,不過依家好多人已經頂唔順左膠唔受呢一套
Leon同Claire唔係咁夾,2未熟同冇得揀先合作
惡化已經有啲拗撬,雙方理念差太遠
2之後Claire唔係要搵哥哥都唔會主動出擊
去Terra save幫下弱勢點知又俾條撚屌棟一鑊又要打
條大魚好難打
死咗20幾次都未過到
係咪條魚跳起 唔識避左右啊
可以避㗎咩
當條魚拉你去岸邊 潛咗水個陣 你就向左或向右加速走開啦
佢潛水反身果下就應該係射唔到佢落嚟, 玩HC時我以為自己手慢射唔中佢係咁俾佢反埋嚟, 死左幾次之後去YOTUBE睇人下點打先發覺原來果下都可以拉隻船埋一邊避開佢, 同時如果手快可以射中佢旁邊D觸手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞