[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
馬尾已經係佢既標誌
短髮有jill 會撞左
Jill都馬尾變返短髮
猩猩Chris到底點train到一個女大學生train到咁癲
本身得佢兩個相依為命
學番幾招護身術好正常啫
貓耳條件係咪只要NG Pro 5:30小時爆機同15 save就可以? 武器同飾物冇限制?
琴日用2張金卷改左芝加哥同手炮打NG 諗住係城堡前可以食住菜咁過 但其實都唔係想像中咁易
邊個位難? 唔係任射咩? 除左巨人投石個D 無得射
拎手炮諗住one shot one kill 點知個阿婆斷左隻手繼續行埋黎 我果刻
雖然冇改過威力姐 但話哂都麥林啊
出村之前基本上改造唔到無限彈
我用金卷改無限 只要見到商人就改到 唔洗儲夠30粒石 挨到一開始個歡迎祭就得
第二章就改到啦

一定係首選買武器,之後就有用嘅飾品
然後無用飾品,最後就模型artwork㗎啦

你差邊啲挑戰呀?
我都改左手炮同打字機,但覺得手炮好難用,又唔準,成日miss用打字機掃怪算
基本上你miss 下一秒你就
手炮係個樣嚇到人 但同killer7相比就會睇得出佢係比較遜色
有打字機基本上其他槍可以收返埋佢
講左好多次
根本突突突最好用
慳返d位執資源/藥
狂合閃光彈/重炸好過

狙都費事帶
遇再生者兜背脊掃到佢爆
今次重製版,去到後期, Ashley 講到對做特務有興趣 (當然同 Leon 都有關係),
而 Leon 亦有叫佢練下用刀。
但重製版嘅 Ashley 的確比原版留有更多嘅發展空間。
可以話佢之後真係想向特務或相關嘅工作發展,
又或者更簡單, Leon 再次巧遇 Ashley 都得。
要求當然唔會高,但要俾佢客串出吓場,係絕對有空間,
係睇吓C社整唔整㗎姐,希望之後會有驚喜啦。
睇無盡黑暗、有Ashley 張大個少少既相
你諗多左我NG+全改爆cannon打pro打身先可一槍一隻,打肢體都係死唔去
你未爆威力重要打中隻手就更係會繼續行過黎啦
負評係比你無執好個箱
佢真係好鍾意踩場跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞