[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果有裝mod改到步槍可以腰射
連射步槍好似玩緊cod 咁
如果係標準,你load返去之前臨爆機商人save ,轉輔助難度,賣晒啲野買噴霧,3000一支。

二周目去標準-Pro,賣5000一支,如果有飾品可以賣10000一支,你啲錢應該會多近一倍
應該係你既解任 / 攞寶物既 流程 / 次序出問題

正常輔助mode 敵人全清應該可以六個半小時內爆機
連射步槍最正係用6-7發彈射身,就算個雜卒會爆蟲都確保可以秒殺,兼且有貫射屬性打人堆 / 盾兵都得,殺巨人仲快過killer 7
開多次輔助 boss,前all in 買噴霧存倉
再開pro game 賣哂佢 有獨角仙仲好
放心啦 第一次打我都20 個鐘先爆機
好玩過唔食藥 (用無限火箭炮)
玩完第三章無咩難度 枝黑尾好靠得住
其實睇番真係好癲 04年已經做到咁既水準
https://youtu.be/_nYSAdI4ABk
如果你接受到舊畫質嘅, 隻game而家一樣好玩
如果玩完舊版再玩番新版會覺得LEON 呢廿年來做乜廢左咁多
清緊射擊場好西難玩...TMP點打晒D骷髏牌...
我覺得舊版似玩緊劍擊, 舊版我會故意miss QTE睇下leon點死
新版就多好多肉搏, 更加似近身持刀格鬥
d 對白好經典
我打咁多次都係望住答案圖黎解
tmp誤差較大 要講下運氣
有冇易到難list
1b最易,解挑戰都係揀佢
打左 真係好易
即係你建議有無限火箭炮先玩唔食藥成就
咁二週目都係主力儲錢先
1b, red9, 同埋散彈應該都做到全清
二周正路都係儲錢
儲夠錢for無限火箭炮 +
升爆枝手炮 (首先用傭兵解三關s解咗枝野先 難度好低)
二周後用黎解ashley甲 (hc A) 同打字機 (pro A) pro會解埋防毒面具可以所有難度aim assist
有晒呢啲之後你想玩乜都得
要白金就一定要打ng s+ (可以用pro s+一步到位 或者 打兩次 standard/hc s+)
打s+可用打字機 手炮 任何服飾 (尤其ashley甲 防毒面具)
有甲玩pro s+好爽
唔駛理ashley俾人捉
如果想儲盃既話
一/二周目好順便解埋全寶藏 全支任
射晒d公仔 越早拎咗把無限刀就越so
我都係,諗住火力壓制根本壓唔住係咁死
衝s+ 反而小心亦亦就過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞