[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
玩到chapter4
見大家都話1 2週目要儲錢買無限火箭炮
D錢係咪盡量留番唔好改武器
暫時刀仔改哂左耐久
手槍/箭/散彈 改爆左威力
咩連射個d其他都唔諗住改

另外我仲用緊開頭把手槍
但執到把red9 應該用邊把好?
寶藏係咪冇得帶落下週目
想問你地用課咗強化卷仲會唔會做支線?
果把要拉怪連
打盾兵專用
開頭手槍改威力捱到換黑尾,或者你都可以直接用到佢爆機

我第一轉改爆左黑尾,刀仔,散彈淨係改威力,點都要第二轉儲下錢先買到火箭炮,first 隨心啦
我會,用黎買金幣,想抽埋個跑速8%,玩左幾輪都抽唔到,39個金幣60個銀點試都無
即係你二周目仲會玩射擊場?
係,會入去射一陣但未清全s
係琴日先解左全s射擊場
每個新周目靶場獎勵都會刷新

我而家都想整個save係夠錢買哂所有槍+upgrade同埋齊吊飾

而家個save係做pro s+嗰陣好好彩第一週目就已經跌咗8%

但係其實扭蛋機制真係有dd on9
多謝ching. 我又要練多樣野喇
照改冇所謂,你賣會退返9成改造費
開頭把手槍要有埋終改5倍爆擊先勁
不過裝左red dot都好用
拉條撚咩
新版啲怪鍾意玩左右包抄,除咗城堡某啲窄巷可以連到一線
枝槍有幾可可以打到3隻或以上既怪?
攻擊力太弱,打盾兵用 red 9 連發殺得仲快
完全唔明點解網上啲攻略都話呢把槍新版比舊版好用
改武器唔使慳
之後賣咗佢可以拎返大部分錢
賣價 = 武器本身原價 x 50%(有Luis掛飾就60%) + 已改造費用 x 95%
另外 有商人掛飾嘅話 改造費 -5%
變相係抵押金錢換武器改造
手槍冇熱感點打再生體?
點解見人傭兵咁易,自己玩成日唔夠時間
頂盡攞幾廿萬分
可用用狙裝熱感望士巴拿,但唔好開槍
打可以用無限刀拮死,擒拿嗰招可parry
你用克勞撒 鳩打都百萬
捱到第7關升把無限彈手炮啦最多留一把狙
會重覆個下最on9
黑仔抽十世都唔中
寶石,面具,呢類可合成同埋水晶可留
鎖匙嗰類關鍵物品就唔得
用3連射個把,開波先射斷隻腳,跟住暴力輸出射死佢,or 你夠勁既話用無限刀吉死佢
原來只要唔開鎗都可以,以為揸上手都唔得
我係唔明點解成日冇時間,已經跟住YouTube 人哋打
攞晒時間先打(不過唔知點解有啲鎖咗唔比攞
見人哋打晒150隻都仲剩8分鐘,可能自己打得慢
鳩L1刀仔咋wor
有一堆就炸箭 手榴彈
縮係條巷仔度拉怪出boss 就變身秒
啱啱入城換咗券, 戴咗貓耳唔計bonus weapon的話邊把最值得投資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞