[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇巴打係玩 Steam 版個畫面有時會咁閃下閃下 ?
https://streamable.com/y5vjka
知唔知咩事
有冇人有製作nude mod既教程
暫時未係網上揾到教學
早知解左貓耳最後先解刀槍
打到再生者開始唔夠彈
尾王啱啱好射到得返幾粒
Btw錢多得滯升爆左4支手槍睇情況用
有時reload 唔切換槍會快啲
冇貓耳用三連好燒彈
唔補血我諗要貓耳主力用散彈+狙擊+步槍先搞得掂,打王用火箭炮
我諗住cqbr 同火箭炮

放支打字機係gip做spare
手槍版突突突
我又真係有assist 第16章save ...
如果你係PC版 依家matilda有個full auto mod
左手冰3次,三連手槍好快死

城主用鹿角+改爆2倍攻小刀
你吉停佢第一次就可以loop 死佢

同樣鹿角+改爆2倍攻小刀打第一次克哥
試過一開波衝埋去4刀完左
醒唔起有得用鹿角打krauser
淨係用雞頭
爆機前使唔使放晒身上啲值錢嘅野先?
岩岩打爆第一次 係第16章打教主前save左 係咪入返去改低難道再買賣急救噴霧儲夠200萬先通關?

咁new game+ 一開波就有200萬買無限火箭炮?
打再生者梗係攞Leon 把改滿既軍刀連續突刺插鳩佢
而且輔助難度再生者好易parry 到,熟咗佢個攻擊模式好易無傷插爆曬啲蟲
係鐵處女麻煩啲,變身後要用Punlisher / Red 9 打頭先得
你用咩keyword search 唔到?
利申:未睇
https://youtu.be/1905tlASgVI
唔駛,除咗過關用既關鍵道具 (門卡、實驗室鎖匙等),所有野都會繼承到二周目
醒唔起自己有懲罰者用咗三連嚟打再生者
想問賣咗啲鎖匙會唔會開唔到某啲門或箱

呢啲係點攞輔助都應該好難攞
用貓耳加3連射手槍玩assist 輕鬆
蛋、魚同蛇計唔計治療物品?
計,全部都唔用得
換晒啲寶物
賣晒啲關鍵道具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞