[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

老實講我諗全game得呢個puzzle係少kick 但都無卡好耐
玩咗幾次都係臨場喪㩒
6/6嗰啲還好 都係廿幾秒㩒到 

呢個puzzle hc難好多
Normal求其亂撳就過咗
自動整理

拜拜傻
啲雞其實可唔可以等佢生蛋,試過等5分鐘都冇料到
解緊謎啲怪唔會打你?
可以 但有巴打得左45 min都未有
去農場有時打完藍牌行返出黎痾左3粒
睇彩數
我爆完機最先買晒artwork
角色model就揀嚟買,嗰啲武器/道具model直接無視,呢啲一定最後先搞
短會撞埋Rebecca
好似美少女戰士咁,只要髮型完全唔同就算個樣一樣就好易認到
Chris空軍出身個底唔差得去邊,個妹有遺傳
火神機鎗都可以hand carry周街跑,唔係護身咁簡單
啱啱先知太陽眼鏡原來有實際用途
城堡d弓箭手唔用狙會唔會太煩
啲點數其實冇得farm,因為佢設計到完成晒所有成就就會岩岩好夠買晒所有嘢
Re3r睇落要farm係因為佢用殺敵數做條件(冇記錯好似係),而最好farm就係醫院嗰part
手炮你拉近當散彈射就得

留狙打遠距敵人

大資源全部合閃光彈

步槍以外子彈 細資源 全部賣

我用無限手炮打PRO S+淨係得教主用火箭炮打

個save NG+賣埋武器即有二百萬
係咩
如果2r就係用佢,相信冇咁多人屌
有比較+remake系列無啦啦轉咗人先係問題所在
You can run Annette. But you can't hide
諗起牙蕉成堆武器壓住佢張圖
其實坦克式操作嘅re定位到麥林係勁,某程度上係因為當年唔使瞄,又一嘢爆頭
去到之後嗰啲re,冇錯係可以一嘢爆頭,但個問題你都要瞄得好
所以唔好亂買,有啲唔易解晒時間
掟閃光彈唔會掩面
有心機練其實跟speedrun個跑法都唔難,好consistent
唔使100%跟足佢哋咁,你做到9成都係最尾散彈補多幾隻就響鐘完場,成件事都係4分鐘左右
打字機照樣打到, 行近啲先用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞