[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
麥林嫁啦

終改後仲大力過手炮

呢句對白有聲
仲有下round!?
點解唔見waifu?
點解有啲時間鎖住唔比攞?
用佢好易s就係嘅
過百萬起碼應該都要combo過百幾隻以上?

其實用佢我覺得好易死,啲炸彈佬掟嘢埋嚟成日唔記得補血
雖然你小心呢樣就ok,技術成份就低過其他好多
普通刀都劈得死佢啦,應該仲好過射
一週目賣曬啲寶石添
似係打得太慢?你做唔做到combo係一個指標應該

4個角色一般我諗食2個綠波就夠開波(場上好似得一個係加90s?)
好似krauser咁應該一個就夠,甚至唔食我諗都ok

以上講緊係夠s++嘅時間
不過夠近嘅你食足點都有著數,時間都計分
佢不嬲都係搞嗰個唔參與?我記得前上一次睇re3r都係咁
話時話廢棄工場第一個細鎖匙櫃桶
原來打到去有得揸船已經返唔到去

兩條路都block咗
一條係打巨人嗰條,未打前返去條路會落咗閘
另一條係第一次見到luis嗰間屋,嗰邊嗰條退路會俾啲石封住咗
真,用手槍射勁浪費子彈

其實普通再生者既攻擊模式好單調,尤其係你唔好驚主動衝上前插鳩佢,近距離佢得一招揮爪,好易parry到,然後襯佢硬直期間繼續插鳩佢
(唔好插死一個位,插到見到蟲蟲露出嚟更加要瞄住嚟插)
係好煩
成日因為咁漏咗啲寶藏

唔明點解要封住條路
真 插幾刀就爆
呢個位啲封路根本先係全game最難
城堡嗰啲除咗你話控ashley嗰個/合作位嗰個,其實都好free下
就算拎唔到起碼都有得走全map
呢個佢直頭預你溪谷拎咗條細鎖匙之後就即刻返去開先掂

我諗初見(甚至再打)起碼有8成人唔會理
因為正常玩條村響鐘後就知嗰度都有一個要細鎖匙開嘅櫃桶,你就會諗到呢啲嘢可以慢慢處理
但點知唔係,廢棄工場呢個你唔即刻返去開之後都已經返唔到,真係定死咗要一pair咁用
嗰個位似之後唔會再返去 應該要即刻用
村中心四通八達 之後會再經過嘅機會高 反而唔使急
利申:初見慢慢玩已經拎晒所有寶藏
打嗰陣已經覺今次krauser有啲似liquid ocelot同the boss既混合版
但係近距離佢有機率會用抓技喎
單手就一定係揮
zelda未出重玩一次
ps5一週目玩普通難度輔助描準
而家玩硬派 熟咗操作 有哂武器 覺得好易玩
用sniper射你嗰個位根本係mgs嚟
真正去嗰度射個鐘會點,會唔會響
隻game難玩某程度上係因為子彈唔夠,你唔可以射得太放
無限火箭炮好撚貴….點買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞