[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係咪周地都係trap,有間屋仔有電鋸佬嗰part
我之前講過,但好似少youtube講冇咗,明明我覺得都幾標誌性
以下係用Advanced Weapon Framework改嘅數值

其實之前有位巴打講過一個重點
我聽完可以零傷過
正常情況下都偏右行
條魚游咩位你就跟住佢行咩位 最好就係睇水花 姐係佢過障礙物既時候係游左就跟佢行左就一定冇死錯
同埋學你話一樣 要多啲預判佢咁掟 跟住呢個要訣就好易打
Pro s+解鎖嘅係bonus武,new game/舊save都會見到
加上因為你用ng嚟爆,所以出嚟嘅嘢都會同一周目嗰次差唔多,你之後可以是但揀個save嚟farm
但因為玩得pro s+就應該係衝時間,所以唔使問都應該少勁多錢,個save爆完可以棄
冇錯
細個玩試過同樓上個電鋸佬隻抽嗰陣
比樓下嗰個上黎偷襲
https://youtu.be/KTOONr9hd88
礦場本身原版已經有一個電鋸佬
所以都可以話全game電鋸數目都叫做keep番一樣既
初見召喚咗咁多蟲蟲
其實都幾有絕望感
好明顯啲老闆見咁大回響
要加速出啦
初見就係HC

淨打boss已經唔夠打

仲要有蟲蟲
尾王我冇認真打過
一發火箭炮

隔得果一年就起到貨真係太心急
你3週目開個繼承1週目既save咪又有貓耳又有改爆既槍
如果一次過攞S+獎盃係咪要打pro
同埋礙事莉裝甲俾唔俾用

打字機同手炮都用得
初見都幾驚,但玩落發覺佢地攻擊性都唔係話咁高
上面有人話pro"好似"會出晒所有難度嘅盃
礙事莉裝甲可以用. 如果唔用 pro s+會好撚難
因為remake 3 外判左出去做
又要趕住係8之前出
都唔知趕乜
點都留錢買一飛
真係唔夠咪拎手炮再用金卷unlock無限彈,再賣咁d武器升盡支槍
真係好似好似撚難
好易俾人捉
雖然啲成日話今次係8資源重用作
但玩完晒我又唔係好覺
認真打太麻煩

反正最後一戰賣撚曬d改槍

留翻把狙打第二型態

加速ada丟火箭炮算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞