[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔得咪用埋課金券
我自己冇用穿門方法,但要記下啲敵人出現位置,會出幾多波,咁就可以預判打快啲
見多人屌條片
就將title改做”Resident Evil 4 is a masterpiece “
想引人屌埋一份
仆街到呢

平時都覺得佢嘅片Ok
但今次都on99
唔使 玩落都淨係用黑尾
貓耳配matilda同cqbr變cod

最後用貓耳+三連射手槍+無限刀一次解哂勤儉+0回血+0商人
有人話打到頂唔順先將2個任分開解
anyway...assi 其實應該ok
係刑蟲唔知點打
我一 二週都打左廿幾個鐘
不過二週係打輔助解手刀槍 唔回血 全收集 全支線
不過最後支線再生者都係唔記得打
我都係輔助mode衝過就算
死刑蟲凍三次+三連射狂輸出,𨋢到前KO
咪岩囉
搬舊石落熔岩到
我做手槍 + 小刀 成就都用3把改爆既槍
DLC 手槍 : 彈多,有紅點,可以遠距離偷射
red 9 : 配合DLC手槍在小怪既地方用,主要係for慳彈
Matilda : 打王 / 小王 / 需要瞬間輸出既場合
我都分開左解,手槍加刀有時太多怪係易做怪扣到血,唔同商人講野同唔補血我用火箭炮衝,一齊解都得要小心,分開就輕鬆

差3個難度既S+未達成,點安排好?
拎咗ashley甲,手炮,打字機
一轉PRO NG就可以一次過解哂
crowbcat以前啲片真係ok,笑鳩隻game啲野係真係valid有point
今次條片特登放大原版啲ambient sound,整到remake好靜好soulless咁唔知佢想點
可以衝NG Pro
玩緊手槍同刀 有冇巴打知最後ada比支RPG算唔算破戒?
唔算
紅色rpg冇事
大炮,場景枝機關槍都好似ok
係要記得掉雞蛋係會出事 仲有麥林係唔計手槍
但冇公雞帽,驚扣血好嚴重
pro求其一下都冇半條血咁
主要係村莊難捱,後面著背心同儲夠回復品係ok
另外如果想解專業特務成就,pro ng已經幫你解咗三分一,只要入城前都唔好用bonus weapon,用打字機前save一次,到拎咗貓耳再load返save就可以skip咗村莊嗰part
見個fan community好多都抽緊佢水 (youtube同twitch都有 )
睇完條片剪接覺得好on9
個挑戰會提醒你麥林係大口俓所以叫你唔好用
但掉雞蛋佢冇提示 用左都幾撚冤枉
個任真係玩鳩人
係一開始難捱啲 去到中期其實你夠血頂
我都係冇雞頭就衝 但提醒你玩過山車我有防毒面具
所以你冇最好玩過山車前save
支RPG你唔用直頭會GAME OVER
有無人睇tournament
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞