[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係,之前我都講過
好心佢update返re2r啦
啱啱開返我前兩年玩既pro一周目檔 (打saddler前)
乜野都應有盡有 仲要手散狙升晒限定 仲有唔少錢剩
psn通常幾耐出可以課金買晒既隱藏要素?

唔想自己擦無限火炮
咁明顯嘅位竟然唔協調下
咁都算啦,你之後update返都好啦,唔係好難搞啫
出埋Ada個dlc隔多排應該都會出
好似話原本設計係carlos 教完jill 之後,佢哋會去左警局先,然後係carlos開門同jill 打brad

之前見有條youtube片話crack 左re3r 之後搵到啲冇用到既素材
冇麥林但有成堆麥林子彈
成日都係咁 又唔捨得賣
有預感cv remake開得成
都只會用3 remake手法對待
capcom可唔可以斬左re3r再整過

佢連最後barry直升機都冇埋真係好過分

想聽 is it you? 都唔得
如果佢擺咗係2到當dlc咁出
求其作個名比佢 (e.g. last escape reimagined)
咁我會覺得係隻幾抵玩又高質既dlc
舊版用完子彈可以去武器商人改彈夾黎補彈
原版最尾支散彈我通常改爆佢,成100粒慢慢用
RE版我一周目玩normal,散彈長期單位數
嘩~同好
你的槍配置竟然同我完全一樣
Red9 + Riot Gun + 木狙
我好鍾意用木狙,雖然佢連射力垃圾,但勝在火力遠高於另外一枝狙

我舊版每次執到一堆TMP子彈同麥格林子彈都全部拎去賣左佢算
我舊版揀槍純睇限定攻擊幾多
試過普通手槍 striker嗰啲都玩過
但都係僅僅限一兩次
(雖然普通手槍個critical hit係癲 )
果然原版riot gun好睇好多
重製唔太OK
reddit 討論5 remake 要keep 啲乜

個個都話boulder punch
https://twitter.com/ruletimespace/status/1646008379138273280

如果用牙Joe果個拳套會唔會合理D
補返個設定係BSAA都有整過試作型之類
點樣望地下避蟲我玩到舊版metal gear咁都避唔到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞