[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (13) Ada你幾時嚟啊?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
做咩買咁多垃圾
佢唔拉埋話種族都無咁大問題,
一講到話要凸出亞洲女性唔係鬼佬刻版印像,
就連我都想屌埋一份, 可惜佢 IG 爆左留言
仲要講到自己係亞洲 ada 第一人, 咁之前李冰冰係乜?
根本條友接job前無做過功課,
明明 Ada re2 都唔係咁嘅,
俾佢改到性格連唔到戲
魔鬼魚無雙(改威力only)

Killer7 + 專屬劵
弩箭炸藥範圍
防暴散彈(鍾意就改少少攻擊力)

Tmp加槍托/ red9槍托/ 手槍+雷射/ Blacktail (是但揀一樣
Hulk
雞場,同埋城堡最右
好似係
如果你知道有咩奇用
你唔會賣咗它

利:唔小心睇到張meme
一玩種族/女權/膚色呢啲左膠野同摟屌冇分別
上一套4集既cg 劇見到新樣啦
佢老豆枱頭拎一拎Ashley張相望一望
我都覺得無D人講到咁差, 我諗5/10左右吧, 之前睇youtube有個Poll好似都50/50.
當然整體都係以前果個好好多.
其實咁大反應係咪因為D人真係太憎D政治正確操作? 好似突登搵個asian配ada, 結果衰過以前, 雖然之後好似話係同之前個va傾唔埋冷?

不過條女睇落都係麻煩友, 一野推落color racist 同 sexist harassment 度.
其實唔係囉, 把聲真係太老牛唔好聽丫嘛, 完全feel唔到ada果種危險同誘惑.
同埋聲線都略嫌生硬左D.
都係既,依家乜鳩都話racist 又要講政治正確
有兩粒
red9
Claire隊長
佢地兩兄妹CV之後有無再合作過?
Sigma有出片, 原來以前既leon咁咸濕
不過的確以前個Leon係連唔上RE2果個既, 根本就Dante黎.
宜家呢個比較match d.
https://www.youtube.com/watch?v=BN75E8JMN9U&ab_channel=%CE%A3Sigma%E4%BA%8C%E6%AC%A1%E5%85%83%E8%A7%A3%E5%AF%86
Boulder punching asshole
其實leon4代後都係串柒柒
Cg電影都係咁上下
舊版造型有陣KOF八神嘅mk味
冇 以Chris性格都唔想自己個妹捲入麻煩
但Claire有幾次都係自己捲入麻煩
屌你以為係套動畫
單拖潛入遮仔總部好撚癲
機場套動畫同啟示2都唔關佢事嘅
來點巴西的妞
Green
所以某程度上佢都好慘
Btw唔知係咪最尾啟示2飛短頭髮個look冇人like
所以都係又留返馬尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞