Business/ First Class 討論區

1001 回覆
40 Like 56 Dislike
係BA31/32呢pair
尋晚2350出發班BA32到而家都未起飛
尋日買年尾去英國/ 捷克番
見到Finnair 新J 好似唔係幾掂 最後買PEY 算
$15k 有找 好似都算平
點解呢
sofa床
a350 同 77w既J我覺得差唔多, 係個mon靚啲 整體體驗係差唔多
呢個係 北海道嚟香港來回 咁樣咪要自己買單程
有冇人試過買business 之後再兌換多位同行獎勵,機會大唔大既
A350 張凳闊落啲同多啲storage, 多個extend armrest 又多個窿放水樽

其實淨係計電視體驗已經差好多 77w嘅IFE lag到你唔想睇
都未講 A350 靜過77w咁多
疫情前坐過77w, 疫情後坐過a350 。 可能相隔太耐感覺唔到個分別, 訓落去張櫈嘅size好似差唔多
失眠人士,坐國泰business長途訓唔訓到?
有冇人知香港飛首爾國泰係真定假J
其實真係少少improvement 例如多咗個bed extender 張床闊落少少 但對於唔慣瞓飛機嘅人嚟講就舒服好多
A350 真
773(77P) 假
長途機個舒適度差好遠 a350真係好靜 同埋覺得個冷氣 空氣質素 濕度都好d
失眠係屋企都訓唔到 飛機應該仲難訓 成日有人行黎行去 d人又食野又嘈
有真有假
a350 一定真 7點幾個班就多數係a350
緊係就兌換個位先 買就幾時買都得
買多程香港出發北海道來回
咁就兩個trip
一定787 啦
cx隻777 真係好舊 仲要好多野係爛既 佢會搵野封住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞