攝理教傳教技倆 親身經驗

920 回覆
3000 Like 24 Dislike
你最多都係第三個獨生子
個個女人俾教主屌完就呃下一個女人
追星果班咪一撚樣
問題係你做藍蠢都有錢
咪玩,黃藍蠢都地底泥
唔怪得你上流唔到
我財自左啦wo係未發達
個人要有幾weak 先需要拍拖
個人要有幾weak 先需要家庭溫暖
想睇
我都試過拎住成個到會錫紙盤都俾佢哋截住傳教
好心睇下人哋咩情況先嗌人啦
起碼11年
如果你係藍你已經上流發達咗
邊度報名請問。
等下個機會
救得一個得一個
屌 呢個post好恐怖 咁多人有差唔多經歷
我同你差唔多 喺amp有兩個女仔話做研究叫我幫手答幾條問題 之後介紹佢哋個研究係關於咩腦同靈魂
問完仲喺度捉住我吹水 記得類似係話咩一個prof做嘅research 佢哋係個prof嘅助手
之後仲問我個人資料 又要俾電話 連我有冇拍拖都要問
跟住仲時不時wts我 又約我出嚟傾計食飯
不過我太多嘢做嫌佢煩所以成日不讀不回
依家好撚驚
點解我又遇過魔門教又遇過邪教 我個樣咁好呃咩
比圖大家幫你睇下
我永遠都留啲仇人電話
因為邪教鍾意用藥,做護士嘅可以輕易拎到藥
屌,一講母親上帝就有印象,我都遇過三次。

第一次喺又一城行行下無啦啦有兩個廿歲左右既女仔走泥話阻我幾分鐘做問卷,我諗住好心幫手做一陣,點知一做就半粒鐘。又介紹乜叉母親上帝,又話有好多聖經冇記載既野,只有學左先可以唔知點上天堂。果陣淨係覺得聽左好多以前讀基督教小學冇教既野,就扮聽得明好有興趣咁,點知聽佢地講完一大輪仲要我留電話號碼做資料紀錄,我見我上面都幾多人留咗contact畀佢地,所以就照留真電話號碼。留完之後日日都whatsapp搵我,煩到我block左佢。

之後有次喺觀塘站,又係衰好心諗住有時間就幫人做問卷,點知又係呢D煩膠,佢地一路講我一路扮趕時間望錶,但佢地完全冇諗過放人。我開口話趕時間,佢地就話好快講完,差少少未講,叫我幫手聽埋佢,點知都係講左半個鐘,最後我留左個假電話就走左。

最後有次又係喺地鐵站,一望到佢地份濕鳩問卷就調頭走。

根據我既經驗總結下,佢地多數喺多人既地方出現,一泥冇咁易令人起疑心,二泥易搵獵物。佢地通常會係兩個幾靚既後生女仔,專搵睇落易呃/得閒既後生女。通常會話阻少少時間/幫手做問卷,利用你既同理心引你入局。佢地開頭會講普通聖經既野等你以為佢地係普通耶撚,之後講講下就會講D信教既好處(e.g.上天堂、贖罪、得到救贖…)吸引你繼續聽,最後就會滲佢地D邪教教義(e.g.父親上帝、母親上帝),話跟佢地返教會先會得永生,如果係好心/單純既女仔真係可能會聽聽下就信左佢地。解決方法就係有陌生人搭訕一律唔好理,唔好俾人利用你既同理心。
嗰度應該好易扑到啲女教友
咁女校嘅女仔應該好易追
https://youtu.be/YxvRgqZ0vxo

呢個都好撚癲
點解唔約佢上你屋低傾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞