攝理教傳教技倆 親身經驗

920 回覆
3000 Like 24 Dislike
有冇相呀屌你
唔係摩門教咩
摩門教 嚟

更主教練基督教話係異端,因為摩門教話佢地個先知係美國見到上帝,上帝扔咗本摩門經比佢

其實摩門教更加似係財團多過宗教團體
咁你重唔快啲去邪教聽靚女講野
樓主係好純品好天真好傻嘅女仔
邪教由情入手,感情同理性係分開,邪教就係利用人感情嘅弱處嚟乘虛而入
邪教唔係講邏輯同理性,唔好再用蠢定冇智商去講討論點解入教
如果個個新興宗教都好似摩門教咁淨係吸錢就好
我12月尾,即係只係3個月前遇過2個韓國女仔傳教
有一個識廣東話
記得係講咗幾個現實現實事件係同聖經match 到
就話神真係存在
仲俾咗段片我睇,內容已忘記
然後叫我留contact
我係有留真電話
有wtsapp 我
我先頭check 番,係上年12月28號,佢一send msg 俾我就block 咗佢
佢自稱叫Judy,我記得係肥肥地,廣東話講得好好
都應該係攝理教嚟

diu,原來仲有咁多人信緊
好心寒
邪教還邪教 大家都想知既係點樣可以入到去屌到女
佢地做教徒啲福利好撚正
全世界大把知識份子都信共產黨啦
摩門教好似可以一夫多妻
多謝指點 記錯左
好似得返美國本部仲有,但都已經係少數派,而家主流都係一夫一妻

免費去美國讀大學,仲有好多大公司比你揀嚟做,癡撚線

利伸,有朋友入咗教,我自己都有研究過呢個宗教
我屌 點解你咁好有得返教會識女 我乜7都無
https://youtu.be/xvZS4WuV5to
統一教直頭好多政界人脈
咁依個又唔同啲,應該有啲政界人士係有利益先做邪教一份子,但相信都係有真心信埋
香港嘅邪教又唔取締

呼籲自由嘅就拉上法庭
弱智先會溝女,做舔狗。
你無特點吸引唔到女都無用。

你講既野都好岩
啲女比人洗完腦自願比人屌,
教主話會上天國都信

啲雞呢,留返比你溝啦,

油頭毒撚對住初音打飛機就夠

責怪受害人?係噃話時話,
點解無人會責怪受害人附近既家人/朋友?
因為佢地既唔關心、疏忽照顧兒童或青少年,
導致未成年少男少女被誘導進入邪教,
繼而比人性侵
難道家庭無責任?

同埋所謂無同理心同情心,

阿斯伯格症候群

表現是社交困難
以自我為中心
缺少同理心
無法接受他人不同的觀點

衰女人係臭雞,呢個應該係某討論區既核心觀點。
求其打一句網上例句就引導到你講出真心話,
其實都幾好,
當然我都認既,
九成女人都係臭雞
剩返一成既我地唔會遇到因為名花有主。

唔好以為隔住個網絡可以理解到一個人先得架

你諗清楚少少到底受害人係唔係完全無錯先,
最錯既肯定係邪教無錯,
利用人性空虛、心靈脆肉洗人腦再性侵,
但個受害人本身無問題?
受害人身邊既人唔及時支援又無問題?

最大問題係我地啲臭口毒撚?
你今日思想未偏差,你確保到有一日你唔會偏差?

因為比女身體、心靈傷害過,所以我都好認同九成女人都係雞,得一成女人係正常
你無比女人打過就收皮啦,聖人
lm
咁多人遇過
遇到兩個女仔

精蟲上腦啦你
Anson lo???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞