攝理教傳教技倆 親身經驗

920 回覆
3000 Like 24 Dislike
哇,屁股好大!
你係咪睇錯字
信徒 3,000-5,000(1970年代高峰時期)
其實教主有冇俾利益maple? 竟然肯開樣做證?
但搵完女入教之後自己無著數喎

其實啲女除咗俾教主屌會唔會有其他好處
例如錢或者權力
如果唔係點解咁順攤
無incentive嘅話令到佢哋咁服從都係一種能力
入教有冇得upgrade食囡
我淨係覺得你少咗兩件free sex doll
原來係話做宗教pj
咁我都遇過
個受訪者話佢嘅目的唔係射而係進入
所以佢可以好多個
套片冇交代, 到底教主有冇俾利益啲傳教士,牧師...
講真, 男既做到分部牧師, 冇食到好似教主咁多女, 都總食到幾件啦
咁樓主一定係好靚女
本身學生時期就好容易會迷惘,尤其有啲人現實世界冇咩朋友,會好急於尋找自己嘅價值

可能一開始諗住當參加興趣班識多幾個朋友,最後發現教會嘅人比現實世界更加接受自己,認同自己,好自然就會相信
套片有講. 就算你樣貎唔出眾. 只要你帶得多靚女俾教主.
你一樣會有得升做傳道人,牧師....
但冇講有冇女食&有冇錢收
不過..搵食就自己搞掂啦, 唔使講到咁明既...你帶得多女俾教主, 唔通你自己食返1個半個, 教主會踢你走咩
如果帶到多靚囡,自己開個山頭做仲好
我醒起啦,的確有個好似教主咁嘅角色存在,通常基督教淨係話主耶穌,但呢個教佢仲有一個人類領袖角色,不過當時佢同我講個term唔係叫教主佢話我哋一定要遵從呢個人嘅教條,同埋唔可以做污穢嘅嘢,我問佢乜嘢污穢嘅嘢佢暗示唔可以破處同埋捽碟之類。
如果我有本事帶到靚女入教,我都唔駛靠入教去溝女啦
係,我真係嚇到當場想逃走,跟住仲有捐錢環節,我面皮厚死都唔捐
要等教主幫你做 自己做當然唔得啦
你冇本事溝教主幫你溝 屌完先再比返你屌 計落都有賺
樓主有冇圖? 等大家小心啲都好
Lm
高汁post留名
基督教靈恩派都係咁
我第1次見到時, 真係嚇撚屎
唔係啦,肯定好多大陸人本身就係用啲唔乾淨手段搵埋晒啲污糟錢,所以一聽到電話話係大陸某部門凍結你啲錢乜乜柒柒就即刻嚇到課金疏通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞