攝理教傳教技倆 親身經驗

920 回覆
3000 Like 24 Dislike
前文都講,入到去成班中產FEEL,專一毒撚係咪中產???專一毒撚仲隨時鎖人入行李箱
直頭自稱中上樣添啦
韓國有電子腳鐐呢樣嘢,但只要呃到人信佢。原來咩都無用
利用人嘅信任真係最好嘅武器
你覺得佢係扮出黎 定真係有野上左身
課金
佢地應該係專撩女仔?

不過有一次又一城city 門口有個女無啦啦截住我同我講嘢,好似都係關於宗教。不過我無理佢心諗我一條毒撚你撩我做乜鳩我無錢比你呃
呢啲識玩
唔好曬時間啦ching
佢無得救
條片講有條澳洲鬼妹都入咗教喎
耶和華見證人
你肯傳教會供你讀大學
我果個講天母嘅concept之後叫我評分
呢啲係咩教嚟
真係功利既社會

毒撚又唔得又要靚仔靚女,
窮既教會又嫌棄要人地有錢奉獻
階級觀念鬥爭

岩既,毒撚唔好,FUCKBOY最好

怕醜處女唔好,老蘭豪放MK公廁最好

BTW有師兄師姐過奈飛個紀錄片,
話有女仔有子宮頸癌,

即係個邪教教主條賓周可能開始潰爛或未來日子準備潰爛
講真 信邪教嘅人有少少唔值得可憐
仲衰過傳銷
你睇下佢回覆我嘅comment 對佢感到嘔心嘅感覺會加劇
會了解到佢唔係正常有道德倫理觀念嘅人
了解到佢思想有幾扭曲

佢仲拎佛經所講嘅因果輪迴黎話人
唔係
反而我無170 亦都係普普通通嘅女仔only
我諗普通教徒未必要個個都170
可能教主身邊就要170

咁顛,
好似話進修神學免費?
之前見有對夫婦就係話介紹人入去讀神學會比返獎學金你比你讀上去
套野都有講另外一個女教主
佢咪搞男教友囉
原文係希伯來文,而家本中文聖經係經過兩重以上嘅翻譯。
老老77 有返連登1-2 年經驗
個腦乜都屌撚左先 乜都諗佢點賺錢 點呃人
跟本好難比佢呃到
本身而家流行嘅版本都係「有宗教權力人類嘅揀出嚟」
咦咦咦 咁我果陣麵試過
無啦啦兩個女仔走黎話傾下計
之後問開始問我問題
女:你有冇諗過你係點黎呢個世界
我:(諗左兩秒)我媽生我囉
女:咁你阿媽又嚮邊到黎?
我:咪我阿婆到囉
女:打搞晒
之後就走左⋯
所有事情都係講慾望供求,你果刻需要 自然你就會信或者做一啲事
以前成日有一對鬼仔 著套白suit 有哂名牌 好慈祥咁撩你傾計 後尾先知佢地係錫安教 好似都係異教來 我就覺得好奇怪所以傾兩句就走左 唔知而家仲有無
我諗剩係睇到啲毒撚講野起晒gon咁,正常人都寧願聽邪教啲靚女講野,最少睇你講野大家都會咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞