【颱風追擊】1705 奧鹿(07W)+ 1706 玫瑰(09W)+ 1707 洛克(10W)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
如果今日唔係星期日 邊有咁多人屌緊天文台老母

班友慶祝緊
TS直襲一向都會掛八號,班人屌乜啫
放假掛咪屌lo,你睇下星期一至正掛呢度啲人個個幫天文台含撚含到雪雪聲啦
佢係咪刷新左蓮花既紀錄?
蓮花繼後有人
放假掛咪屌lo,你睇下星期一至正掛呢度啲人個個幫天文台含撚含到雪雪聲啦

呢個真

平日掛咪又係比人屌
今日星期日先屌
如果今日星期一 仲邊會有人屌

班人係屌天文台一至五等人番晒工/放工時間先掛8號/頂盡3號 唔撚似今日星期日咁果斷就話掛8號 成班弱智連人屌d乜都唔撚知

咁個風係要平日放工先近,我地琴日睇到個路徑都開玩笑詰終於日頭打8但星期日
個風問題關大交合咩事
似乎d風膠唔知d人想表達d乜

蒜狗掃擺啦

明明係屌緊平時又咁撚嚴先出八
大風到仆街冚家鏟
今日又睇情況而定
今日係應該掛八
但平日都應該放寬啲唔洗下下八中四先掛啦屌你
認真一問,除左洛克,有無8號波係8中0
我想知其實測氣壓判斷中心係咪最準

利申咩都唔理想學下野
風膠on9既係以為個個都只係想放假
實則係好多人好唔明大交合個標準
先唔講佢呢排預測好多失誤
當雨量喺某幾區達標時佢唔掛訊號
當風量唔達標時你又識講直襲要掛8號
到底幾時係預測,幾時係睇數據,公眾都係想有個答案啫

直襲/8中4
我想知其實測氣壓判斷中心係咪最準

利申咩都唔理想學下野

蓮花 終於可以安息

搵人開AC叫洛克一現
似乎d風膠唔知d人想表達d乜

蒜狗掃擺啦

明明係屌緊平時又咁撚嚴先出八
大風到仆街冚家鏟
今日又睇情況而定
今日係應該掛八
但平日都應該放寬啲唔洗下下八中四先掛啦屌你

唔係放唔放假既問題
認真一問,除左洛克,有無8號波係8中0

之前近排好似有個
今日星期日先屌
如果今日星期一 仲邊會有人屌

班人係屌天文台一至五等人番晒工/放工時間先掛8號/頂盡3號 唔撚似今日星期日咁果斷就話掛8號 成班弱智連人屌d乜都唔撚知

係咩?就算係咁都係個風問題啫
即係要規定要掛就八點前掛同兩點後先可以落波?你當天氣係乜?
有冇風眼?
東九龍 有雨帶
撞左飛鵝山未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞