【颱風追擊】1705 奧鹿(07W)+ 1706 玫瑰(09W)+ 1707 洛克(10W)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
而家八中幾多?

強風烈風都係8中0 蓮花假假地都試過強風8中3
大交合話個風係八仙嶺
但打鼓嶺己經吹緊南風
而家八中幾多?

蓮花表示功成身退

下次打孖bin
真係可以屌柒天文台
睇黎點解釋 無左站有烈風都要掛

呢個台長真係好能渣

掛又話人渣,唔掛又屌曬人全家
香港人真係難服侍

應掛就掛 唔應掛唔應該掛
風力唔夠三號都掛八號 咁平時三號應唔應該早d掛先 我咁理解有冇錯 風球係夠風力先掛 唔夠如常活動 你知唔知咁樣影響好多市民
正如夠黑雨雨量 佢仲掛黃雨 掃街既人仲要出去掃街 我想問佢當天文發佈份工係乜野 鍾意就掛 唔鍾意就唔掛? 死人咁點? 我支持天文台呢份工錯誤預測要孭起刑事 好似巴西咁 咁樣天文台唔會鍾意搬龍門
有千七萬但要返埋d星期日都要返既工

D資產未過名

咁就收嗲啦屌你老母

好過你班7頭既,而為星期六日唔洗反工就係上等人

讀ive就係垃圾

讀IVE唔垃圾
係你個人垃圾者

睇下同邊個比,同你地比我尾哂機
1100定位

D資產未過名

咁就收嗲啦屌你老母

讀ive就係垃圾

讀IVE唔垃圾
係你個人垃圾者

拿。。。佢係垃圾都唔好講出黎呀嗎
畀佢係度擦存在感
真係可以屌柒天文台

等陣如果有
又死人無出到8點算

話左禮拜日出8號冇成本
班大孖沙理撚得你
真係可以屌柒天文台

呢個台長真係好能渣

香港人真係難服侍

風力唔夠三號都掛八號 咁平時三號應唔應該早d掛先 我咁理解有冇錯 風球係夠風力先掛 唔夠如常活動 你知唔知咁樣影響好多市民
正如夠黑雨雨量 佢仲掛黃雨 掃街既人仲要出去掃街 我想問佢當天文發佈份工係乜野 鍾意就掛 唔鍾意就唔掛? 死人咁點? 我支持天文台呢份工錯誤預測要孭起刑事 好似巴西咁 咁樣天文台唔會鍾意搬龍門

呢鑊真係抵被人抽
歷史上仲有冇邊個風掛8號仲屎過洛克

D資產未過名

咁就收嗲啦屌你老母

讀ive就係垃圾

讀IVE唔垃圾
係你個人垃圾者

睇下同邊個比,同你地比我尾哂機

得啦 唔想知
完啦好嘛
預料八號烈風或暴風信號會維持一段時間。

下午都無埋
埋門一刻都係要玩鳩大交合
話時話韋森特既10號風球 咁就5年了

2012-07-23 17-10-23:20
八號東北烈風或暴風信號

2012-07-23 23:20—2012-07-24 00:45
九號烈風或暴風增強信號
番左深圳啦
今次真係純粹假期,平時唔係假期就應該唔會掛
真係可以屌柒天文台

呢個台長真係好能渣

香港人真係難服侍

所以咪垃圾
落雨落到狗屎果陣就黃雨都冇
真係可以屌柒天文台

呢個台長真係好能渣

香港人真係難服侍

係咪要學暴雨警告系統咁
食得出先掛呀
腦都唔用就嘈嘈閉
新巴城巴1220尾班車
留名準備睇尾班車頭班車連住開
直頭上左深圳
睇風向好似離左境?
今次真係純粹假期,平時唔係假期就應該唔會掛

真係渣能到
不過為左面子都會格硬掛到12點既,廢事又破紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞