【颱風追擊】1705 奧鹿(07W)+ 1706 玫瑰(09W)+ 1707 洛克(10W)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
岩岩收到大交合個APPS通知 話8號波會掛到1:30 ? 有無其他巴打收到

你睇錯
真係可以屌柒天文台
睇黎點解釋 無左站有烈風都要掛

呢個台長真係好能渣

掛又話人渣,唔掛又屌曬人全家
香港人真係難服侍

應掛就掛 唔應掛唔應該掛
風力唔夠三號都掛八號 咁平時三號應唔應該早d掛先 我咁理解有冇錯 風球係夠風力先掛 唔夠如常活動 你知唔知咁樣影響好多市民
正如夠黑雨雨量 佢仲掛黃雨 掃街既人仲要出去掃街 我想問佢當天文發佈份工係乜野 鍾意就掛 唔鍾意就唔掛? 死人咁點? 我支持天文台呢份工錯誤預測要孭起刑事 好似巴西咁 咁樣天文台唔會鍾意搬龍門

TS直襲掛8唔係常識?
定係呢度好少人追開風?
Login之後落番TD係另一回事
況且最強雨區依家都未掃中香港

學上面咁講揸正黎做lor
8中4先掛8號
仲要去番冇預警年代

今次係直襲,除非大交合好似唔知邊次咁丟左探測器落下堅持東登,否則上定個八號都無可口非

下 無8中4喎
我地d專家呀氣象學家呀好注重架

下下八中四 收埋個風測入房啦不如 咁咪天下太平囉

咁你又話好多實例應掛唔掛
屌你老母

屌 靠你班仆街淨係睇數據做人真係死撚得

請問而家8中幾?

不如講下有邊個係應掛唔掛
有邊幾個冇八中四都掛 好冇

因為今日星期日班on9先咁大反應

洛克

掛又比你返工撚屌

我代數據撚屌咋!!!!

收皮啦 如果今日係星期一 話之你銅鑼灣登陸
至少開撚左早市先掛8

又如果

好撚多次實例都係應掛唔掛啦

你舉下2010年以來有咩八中四烈既風冇八號

屌你老母

韋森特掛埋10號波都係8中5 (計埋流浮山) 我真係好撚想知有邊個風8中4烈風唔撚掛

而家8中0都掛 係咪以後8中0都掛得先?

呢家就係屌緊你班傻西 係咪下下都要望住data達標先出得8號風波呀
一個TS直接登陸香港 點撚樣唔出8號呀???就算8中0都係照出架啦 咁計既 上個月苗柏一樣可以唔出 先至掹車邊8中1

仲有呀 8號風球本身係預警既意思 expect12小時後港內吹烈風 大交台今朝已經拖到最後一刻先掛波 如撚果錄到8中1至2先至出波 你放工炒車死撚哂邊個負責

一句講哂你可以屌鳩大交台呢刻唔夠POP降TD除8 但無資格屌鳩當初佢亂出8號

屌你老母

請問而家8中幾?

sorry 0

唉呀 咁做乜撚野掛?屌你無8中4
d自慰兵點幫天交台兜
下次8中4都係得3號波點算

苗柏應唔應該8?海馬應唔應該8?妮妲應唔應該8?天兔應唔應該8?尤特應唔應該8?呢堆全部無8中4,有d中得1或者2,但我諗無人會質疑掛錯因為市面真係好大風,8中4先掛死得人多

我唔係數據撚 你搞錯

屌你老母

請問而家8中幾?

洛克

雖然唔想講.....

蓮花

請問而家8中幾?

洛克

掛又比你返工撚屌

我代數據撚屌咋!!!!

不如你收皮啦

你都低能 數據撚有咩錯
講下講下 依家己經轉哂南風

都唔轉8西南似乎盤算緊直接轉3

但佢死都keep住句八號信號維持一段時間

屌你老母

請問而家8中幾?

sorry 0

d自慰兵點幫天交台兜

苗柏應唔應該8?海馬應唔應該8?妮妲應唔應該8?天兔應唔應該8?尤特應唔應該8?呢堆全部無8中4,有d中得1或者2,但我諗無人會質疑掛錯因為市面真係好大風,8中4先掛死得人多

總之星期六日掛八號就錯啦
好多識少少既專家係度9up

屌你老母

請問而家8中幾?

洛克

雖然唔想講.....

蓮花

蓮花表示功成身退

屌你老母

韋森特掛埋10號波都係8中5 (計埋流浮山) 我真係好撚想知有邊個風8中4烈風唔撚掛

呢家就係屌緊你班傻西 係咪下下都要望住data達標先出得8號風波呀
一個TS直接登陸香港 點撚樣唔出8號呀???就算8中0都係照出架啦 咁計既 上個月苗柏一樣可以唔出 先至掹車邊8中1

仲有呀 8號風球本身係預警既意思 expect12小時後港內吹烈風 大交台今朝已經拖到最後一刻先掛波 如撚果錄到8中1至2先至出波 你放工炒車死撚哂邊個負責

一句講哂你可以屌鳩大交台呢刻唔夠POP降TD除8 但無資格屌鳩當初佢亂出8號

望data決定好似係個別氣象學家發明架喎
講下講下 依家己經轉哂南風

都唔轉8西南似乎盤算緊直接轉3

但佢死都keep住句八號信號維持一段時間

login之前係維持到下午一段時間

屌你老母

請問而家8中幾?

sorry 0

d自慰兵點幫天交台兜

總之星期六日掛八號就錯啦

呢句真

收皮啦 如果今日係星期一 話之你銅鑼灣登陸
至少開撚左早市先掛8

又如果

屌你老母

就算係前年8中0垃圾蓮花果陣我係舊登都係照講呢句 一個TY下限穩定西移向香港 我搵唔到有理由屌鳩當初大交台亂出8號風球
下次掛唔掛八號要連登仔投票再決定
天文台打手(員工)全面進場 証明今次真係柒到出煙

班友仲死撐

慘在今次學人用數據分析, 但係剛剛果個星期兩黃一紅就唔跟數據

喂咁樣搬龍門法點支持得住呀

每次都有人將暴雨同熱帶氣旋拎黎比

哦打風有預警成份, 暴雨唔係既?

暴雨警告系統旨在及早提醒市民暴雨將至,可能造成嚴重混亂,並確保各應急服務機構和部門都已作好準備,隨時執行緊急救援工作。

黃色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過30毫米的大雨,且雨勢可能持續。

紅色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過50毫米的大雨,且雨勢可能持續。

黑色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過70毫米的豪雨,且雨勢可能持續。

點睇?

雨勢預測仲難過熱帶氣旋預測嘅老實講

又如果

屌你老母

請問而家8中幾?

sorry 0

d自慰兵點幫天交台兜

大風會死人
大雨唔會死人
所以風力唔達標都可以掛8
只係一小部分地區過70mm雨都唔使黑
天文台打手(員工)全面進場 証明今次真係柒到出煙

班友仲死撐

慘在今次學人用數據分析, 但係剛剛果個星期兩黃一紅就唔跟數據

喂咁樣搬龍門法點支持得住呀

每次都有人將暴雨同熱帶氣旋拎黎比

哦打風有預警成份, 暴雨唔係既?

暴雨警告系統旨在及早提醒市民暴雨將至,可能造成嚴重混亂,並確保各應急服務機構和部門都已作好準備,隨時執行緊急救援工作。

黃色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過30毫米的大雨,且雨勢可能持續。

紅色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過50毫米的大雨,且雨勢可能持續。

黑色暴雨警告信號
表示香港廣泛地區已錄得或預料會有每小時雨量超過70毫米的豪雨,且雨勢可能持續。

點睇?

雨勢預測仲難過熱帶氣旋預測嘅老實講

越細尺度系統越難預測
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞