【颱風追擊】1705 奧鹿(07W)+ 1706 玫瑰(09W)+ 1707 洛克(10W)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
真係可以屌柒天文台
睇黎點解釋 無左站有烈風都要掛

呢個台長真係好能渣

掛又話人渣,唔掛又屌曬人全家
香港人真係難服侍

應掛就掛 唔應掛唔應該掛
風力唔夠三號都掛八號 咁平時三號應唔應該早d掛先 我咁理解有冇錯 風球係夠風力先掛 唔夠如常活動 你知唔知咁樣影響好多市民
正如夠黑雨雨量 佢仲掛黃雨 掃街既人仲要出去掃街 我想問佢當天文發佈份工係乜野 鍾意就掛 唔鍾意就唔掛? 死人咁點? 我支持天文台呢份工錯誤預測要孭起刑事 好似巴西咁 咁樣天文台唔會鍾意搬龍門

係咪要學暴雨警告系統咁
食得出先掛呀
腦都唔用就嘈嘈閉

屌班柒頭之前又話唔好睇實測掛,睇實測掛既話佢老母都識掛
宜家又話要睇實測風力掛波
乜都係佢地講哂,根本為反而反

而家咪示範暴雨警告唔睇實測靠預測既可能結果囉就係唔達標,暴雨事前出機會唔達標仲遠比打風唔達標機會高

所以落大雨齊攬炒
天交台ho ball
有冇需要要求天文台分18區報天氣?
平時出八號既每小時報導都會有埋邊度邊度過去一小時平均風速有幾多幾多

今次好似無野可以報導

不過咁,今次個八號其實係警惕性作用比較大
原因怕市民出海,海上安全其實都好重要

有塔門ge 不過暫時仲係岩岩好強風
洛 克 已 在 早 上 10 時 左 右 於 西 貢 東 郊 野 公 園 附 近 登 陸

問點解要掛果班睇到未,登陸香港呀

收皮啦 如果今日係星期一 話之你銅鑼灣登陸
至少開撚左早市先掛8

又如果

好撚多次實例都係應掛唔掛啦

講返打風啦
落雨就話天文台成日唔掂姐
洛 克 已 在 早 上 10 時 左 右 於 西 貢 東 郊 野 公 園 附 近 登 陸

以前login香港嘅風寫過咩地方
係咪有彌敦道

橫過青馬大橋 (1997年維克托,9712W)

至少開撚左早市先掛8

又如果

你舉下2010年以來有咩八中四烈既風冇八號

至少開撚左早市先掛8

又如果

d睇圖學術撚惡過狗

事實就係TS登陸香港一定掛八號

以前login香港嘅風寫過咩地方
係咪有彌敦道

登陸彌敦道都好講技巧... 當唔計梳士巴利道既存在

打撚到去問?

問完人地答到你?

上網問你班想聽(專家)估下炸

正son of a bitch

屌你老母

唔好為fd仔勞氣啦

社會垃圾先要返六日😂😂😂

千七萬身家係社會垃圾

收檔啦
千七萬要讀垃圾ive fd?
實係為興趣啦😂😂😂傻鳩,我夠話我有一億啦😂😂

我有地(香港)有樓(SZ)
有證明你切J??

wfc 依家講緊打風 你入黎講有地有樓關我撚事咩小學雞

至少開撚左早市先掛8

咁就收皮啦

今次cap定圖
實有下次閒日發生
到時bin撚爆你老味

記得係銅鑼灣登陸喎 唔好cap漏

至少開撚左早市先掛8

又如果

下下八中四 收埋個風測入房啦不如 咁咪天下太平囉

至少開撚左早市先掛8

又如果

我都想知

至少開撚左早市先掛8

又如果

八中四烈十隻手指數得晒
洛克:邊撚個笑鳩我?
蓮花:

至少開撚左早市先掛8

又如果

真係可以屌柒天文台
睇黎點解釋 無左站有烈風都要掛

呢個台長真係好能渣

掛又話人渣,唔掛又屌曬人全家
香港人真係難服侍

應掛就掛 唔應掛唔應該掛
風力唔夠三號都掛八號 咁平時三號應唔應該早d掛先 我咁理解有冇錯 風球係夠風力先掛 唔夠如常活動 你知唔知咁樣影響好多市民
正如夠黑雨雨量 佢仲掛黃雨 掃街既人仲要出去掃街 我想問佢當天文發佈份工係乜野 鍾意就掛 唔鍾意就唔掛? 死人咁點? 我支持天文台呢份工錯誤預測要孭起刑事 好似巴西咁 咁樣天文台唔會鍾意搬龍門

TS直襲掛8唔係常識?
定係呢度好少人追開風?
Login之後落番TD係另一回事
況且最強雨區依家都未掃中香港

學上面咁講揸正黎做lor
8中4先掛8號
仲要去番冇預警年代

login咗 仲係唔係ts 係唔係落返呢 強雨區有幾強 睇過 佢有種掛黑雨 風就唔到架啦 掛黑雨一定畀人拎幾日前兩黃一紅果日黎講 開晒數據出黎睇囉 上面夠講咗啦你又唔睇
天文台咁既行為影響市民日常生活呀

至少開撚左早市先掛8

咁就收皮啦

今次cap定圖
實有下次閒日發生
到時bin撚爆你老味

記得係銅鑼灣登陸喎 唔好cap漏

你都幾on9
你係專家黎 唔好同我呢d市井平民咁撚低b先得架

至少開撚左早市先掛8

又如果

咁你又話好多實例應掛唔掛
屌你老母

至少開撚左早市先掛8

又如果

所以今次咪要八號
TS登陸呀

至少開撚左早市先掛8

又如果

除左派比安仲有邊次?

至少開撚左早市先掛8

又如果

我都去睇下近5年資料 根本無一個係應掛唔掛 反而大把實測唔夠既掛左 啲風要放假要夜晚先打過黎天文台控制到?
會唔會係史上最垃圾8號波
風都無,
平時暴雨D風都仲大過而家
如果要八中四先可以掛八號嘅,咁好多風都唔洗掛八號啦

跟足標準,過去幾年打工仔至少扣左五日風假

到時又屌天文台

而8中0喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞