最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
KBS同MBC有著重過水木 但MBC唔好再提 收視慢慢跌 一度棄埋播劇 宜家變到成個木偶一樣
KBS劇本就又好飄忽吓

維基齊哂
戀愛大戰好睇
10集真係剛剛好
宜家韓國啲觀眾好似係鍾意月火睇輕鬆嘅
金土、周末就戲味濃嘅
水土就唔點睇劇
木偶點同的士2對打
聽晚仲有浪漫速成班同代理公司
套套收視都好穩
水木睇綜藝?
所以D+金主唔加持 去拍大媽劇算
【熱帖】#模範計程車2# 李帝勳被50代女性性騷擾:從李帝勳的胸肌上流的水,那便是藥水

李帝勳為宣傳新劇出擊電台節目,一位女主持人說:水從他的胸肌溝那裡流下來再接著喝的話,這就是藥水,這就是全新的淨水器。
呢套輕鬆得嚟又有深度
有咩誤會仲快快手搞掂
喜劇 重甜 加埋動作 scene都有
但我唔為意水木有咩吸引嘅綜藝睇
係得tvn做齊三線劇
嗰間好咩
之前好似有trot
花書生同黑暗榮耀有冇撞
啱啱開wiki睇發現配樂係好熟悉嘅名
唔怪得呂美蘭有一集突然清唱這是愛嗎
3月20號首播
無聊去check 19年水木劇啲收視
嗰陣大部分水木劇都係得幾%收視
係山茶花開時水木時段播上到雙位數
之後mr trot係20年年頭播
照咁睇水木劇應該不嬲都係差檔期嚟
不過加多少少BL內容嘗試吓我覺得係大台試反應都好 唔洗去到泰劇咁重味 輕輕暖昧試吓 大勢
唔撞 不過若果part2戲份仲有 陳生 乜又係你啊 咁
一套時裝一套古裝,唔怕啦
netflix 又唔係固定時間播
的士2首播都咁高收視
木偶真係做炮灰
月火我諗緊開唔開花書生 因為都開緊月譚
申經過黑暗 古裝唔知表演點

然後我成日覺得時代劇 少見伏味 綠洲又打算
林秀香可以同木偶落返去收視地獄
https://www.instagram.com/tvchosuninsta/

TV CHOSUN
❤️월|밤 10시 #조선의사랑꾼
🧡화|밤 10시 #화요일은밤이좋아
💛수|밤 10시 #이번생은같은편
💚목|밤 10시 #미스터트롯2
💙금|밤 10시 #국가가부른다
💜토일|밤 9시10분 #빨간풍선

TV CHOSUN
❤️月晚10點 #朝鮮的情聖
🧡火晚10點 #星期二晚上好
💛水晚10點 #今生是同夥
💚木晚10點#Mr.Trot2
💙金晚10點#國家演唱
💜土日晚9點10分#紅色氣球

星四仲播緊Mr trot 2

https://www.instagram.com/p/CotAWZKMhnr/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞