最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
應該係2年前啦
有 好耐了
你覺得 again my life個d重生劇就唔中二病咩
以前成日做綠茶X/白蓮X,入型入格,但睇佢上《我獨》原來自理能力都幾高,反差幾charm~
最近《我獨》啲集數都幾好睇 回勇
我無睇again my life
唔知佢有幾中2
但起碼同一個世界先啦
好佩服d演員咁投入同專業

不過神聖偶像到左而家個世界後幾好笑
應該會繼續睇
棕櫚油救收視

快睇
入專po討論
棕櫚油真係好好笑
用自己嘅方法睇
但我真係唔識欣賞李章宇,佢好油膩呀
感覺佢份人都幾真 喺我獨恰佢細佬
全炫茂返嚟 同埋新加入幾個火花
我愛旗line
推介埋旗安同大演員出演嘅《既然出生就環遊世界》, 都好好睇
睇晒 旗安84同大傻真係天同地 不過就係佢咩肯試 個節目至好睇
大傻同韓惠珍係攞獎個年hard carry嚟
一個centre位一個尾門位嘅存在感到而家都補唔到
我早兩日睇大演員同 DHAISIM ONNI 上華莎SHOW,
真係咩回憶都返晒嚟
會長、娜萊、四傻加華莎係最完美嘅組合
就算之後會長同 ONNI 暫時下車,
娜萊、華莎與她們的傻哥哥們都係我嘅心頭愛
極力推介四傻@迪士尼同大演員的 HOUSE WARMING PARTY
趙俊英 有望出演漫改劇《Spirit Fingers》男主,合作 朴持厚 。

趙俊英飾演南奇政是spirit fingers會長的弟弟,也是購物中心模特,認識宋雨妍之後,開始思考夢想和愛情。

朴持厚飾演高二女生宋雨妍,對需要鼓起勇氣的事情她還沒嘗試就先放棄,遇到spirit fingers之後發生巨大變化。

該劇改編自同名網漫,講述因為太在意周圍人的眼光而無法誠實表達自己的想法的女高中生宋雨妍,領悟心臟怦怦跳的感覺,自己大聲說出愛之後世界會發生什麼變化的故事。

由《未生》《河伯的新娘》鄭允晶編劇執筆,共12集。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞