最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
恩江一家細心諗 成家人都有出事
老豆、大女、二女、舅父
家庭教育
老豆萬歲
但又關舅父事? 祖傳傳落
層主覺得大結局會點?
我先睇到一半
呢類劇 如果正常推進 女1同2多數冇好結果

狗血啲 一家人入去坐都得
又係
台午oppa啲少年感好好J
5283 任務終了果下被感動到

金智勳都好好J,一舉一動都似雕塑
佢兩個bromance好正
[韓劇]模範的士2 (1)
https://lih.kg/3308793

[TVN/NETFLIX]浪漫速成班
https://lih.kg/3291315

[韓綜][TVN]瑞鎮家 2月24日開播
https://lih.kg/3308398
我真係好鍾意呢啲無誤會節奏明快嘅愛情喜劇,又係可以組成四對CP,太可愛
netflix 年年都有一套愛情喜劇實在太好
見到你話重甜先睇 一次過睇咗幾集 後面sweet到爆
btw 女主個fd 我睇過佢做威基基生鬚嗰個女仔 搞到我每次見到佢 做咩表情都覺得好好笑返唔到轉頭 見到佢 冇表情/ 假笑/無奈嘅樣都覺得好好笑
有d想開埋戀愛大戰
唔係喎套戲好睇冇冷場喎
不過套戲已經冇哂場,特登配合佢過來開一場?
屌佢咩 我睇到第12集 舅父又搞多一對狗血關係?

上年尾on檔啲愛情韓劇乜咁自爆

好彩仲有代理公司同戀愛大戰開緩和個腦
個尾麻麻地 不過時完做得幾好

亞洲電影大獎 x MOViE MOViE 「亞洲電影巡迴放映 - 第十六屆亞洲電影大獎 - 入圍電影精選」將於 2023年3月10日至12日舉行,是次選映八部入圍第十六屆亞洲電影大獎的優秀作品,放映分享會陣容華麗,國際級導演 #拉夫迪亞茲、#濱口竜介、# 是枝裕和、#達赫讓奧米巴夫將訪港出席放映並與觀眾會面交流!此外,《緊急迫降》韓國人氣偶像 #任時完、《娜娜的逝水年華》印尼影后 #哈琵薩爾馬 (Happy SALMA) 與入圍柏林影展新銳女導演# 卡米拉安迪妮(Kamila ANDINI) 亦將出席是次放映活動,機會難得,不容錯過!
我都係因為巴絲推介開嚟睇
好好睇
好耐冇睇過節奏明快的愛情劇
同埋男女主人設十分討好
大推
開埋啦 幫你加埋
可以瘋狂討論美蘭bb同強豪oppa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞