最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
香港咪黃VIU/mytvsuper
Netflix應該會買 牙梨上套2521 netflix排名都唔錯 希望佢哋識做
但我成日凝住SBS金土 黃viu會買多啲
黃VIU/PRIME VIDEO/N字/D+ 邊個高價應該係邊個有得播
佢就係要入個市場先要搶
台灣最少都三個
仲有一個 b站台灣繁體 b站我已知有播韓綜

所以睇韓國影視綜 台灣都好幸褔
※ F/friDay、N/Netflix、D/Disney+、H/Hami、M/myVideo、P/Prime、L/LINE

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1575166419.A.4A4.html
我係台灣啲論壇 啲人仲放最新韓劇愛奇藝繁體字幕 都唔知愛奇藝仲有冇照樣可以用台灣IP睇到 仲營運
愛奇藝有台灣版
例如紅氣球

跟播平台:
愛奇藝(每週六日晚間10:00更新)
friDay(每週六日晚間10:00更新)
Hami Video(每週一晚間更新四集)

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1676718694.A.A69.html
楷仔肯將五月的青春擺喺99台播未?
Send Email去問下
順手買埋 代理公司 唔該楷哥
點同 netflix落咗幾多錢幫手製作 有時仲做埋宣傳e.g.還魂
連viu都叫象徵式投資製作
amazon得個搶字 仆街仔嚟
唔搶進入個市場點投資

況且佢哋有送過咖啡車
amazon都算係美國公司,appleTV都可以自己投資套柏青哥,點解冇apple嘅想法 學晒香港比卡超咁搶搶搶
五月的青春政治唔正確
入到去 開始多啲人會鐘意會Subscribe嘅先會拍劇啦 要啲時間
光頭做生意手法
黃viu夠有送
人哋appleTV都唔驚蝕本嘅態度都投資唔少錢去拍套柏青哥 咁amazon牌子認知度唔差得過apple,學apple咁先自資拍套韓劇先會好啲囉 我覺得
同世界咁多OTT平台搶 點樣顯得你係大公司amazon
【熱帖】今晚劇情發展瘋了的劇——一等緋聞
即時278評論

Viu Original爛到咁送咖啡車點夠
Apple有冇買韓劇播
上年拍落有幾套嘅劇情都有啲想部份觀眾炸爆腦嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞