最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
依家無乜邊套真係"愛情喜劇"
唔係加懸疑就係中後狗血化 剩係俾個good ending當係
所以真心幾難得
李荷妮 確定出演MBC新劇《夜晚開的花》女主角。

李荷妮飾演趙如花,白天是安靜生活的士大夫最高家族的兒媳,日落時是越過圍牆照顧需要幫助的人。

此劇講述20年來每晚都過著雙重生活的寡婦如花遇見神秘的宗師官秀浩的搜查古裝愛情喜劇。

由《來自星星的你》《Hyena》《紅天機》張太維導演執導,李泉和鄭明仁編劇共同執筆,下半年播出。
Netflix買依套都唔買代理公司
以為係恩地 -> x2

之前睇見廣告心諗,「恩地拍呢套咩?」
肯定係做完全套上架喇
其實係咪營銷部有問題/鬧交特登唔幫手sell佢
睇wiki連台灣friday都唔吼 未開播前情況應該都好差下
可能覺得觀眾口味唔啱掛
上次模範刑警2又係冇ott買 之後播晒全套就上netflix 其實係咪jtbc自己嘅策略嚟
我就係鍾意戀愛大戰、社內呢啲無負擔嘅開心劇,所以老實講,頭等緋聞我都停咗,突然無動力追
嚟緊等睇潤娥同俊昊套king the land,希望到時又甜死我
其實一定係跟電視台播先多話題度
巴打有冇睇Joy嘅田園日記
我睇咗一半都係行輕鬆路線
睇下網劇?
有幾套都好睇得黎又輕鬆
有冇邊套好睇
真 有時想放鬆下 速成班又加殺人
你講呢套我都等緊

btw最近神聖偶像都ok
joy 小姐唔係我杯茶
係呀,有時煲劇但求輕鬆,有啲懸疑嘢我就有啲卻步
神聖的偶像都有睇,呢套送飯ok
除咗 king the land,仲等緊路雲同趙寶兒套《這戀愛是不可抗力》,希望都係輕鬆嘢
薛仁雅成為明星編劇陳秀完(殺了我治癒我、擁抱太陽的月亮)新作閃爍的西瓜 女主角,合作厲雲、崔顯旭。

該片講述神秘的模範生科達少年(聾人父母的孩子)通過奇怪的樂器店穿越後,在那裡和同歲的父親相遇分享友情,和神秘少女初戀的青春成長記。

陳秀完執筆(殺了我治癒我、擁月、芝加哥打字機)
孫正賢執導(花樣年華、要先接吻嗎)
岩岩睇完金秘書
睇緊鬼怪同準備開梨太院 模範的士
慢慢等京城生物
我都等緊cho boa ssi~
呢套都想睇
之前睇介紹有套講父母離婚
個女攻心計溝左後母個仔復仇
唔知幾時上 同個名
有無人知?
神秘少女初戀 -> 9估,可能就係男主阿媽。男主穿越咗返去同老竇爭女...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞