最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://www.instagram.com/p/CpDFZJEvA7z/

電訊盈科公佈業績
免費電視廣告21年度增幅逾一倍達6.15億
去年6.16億「維持穩定」
付費用戶升45% 至1,220萬

…。

【特別提宋仲基《財閥家的小兒子》 未提MIRROR】
電盈稱,會將繼續製作優質的劇集及非劇集節目、提供有效的數碼廣告方案、藝人品牌代言及國際合作機會,以維持增長。報告中特別提到韓星宋仲基主演的Viu Original 原創劇《 #財閥家的小兒子 》,稱此劇增加訂戶人數,又指隨著Viu Original 原創劇作品內容庫不斷增加,OTT業務已向包括北美洲、日本及歐洲等逾20個視像平台發行內容。今次業績並未再提及MIRROR及COLLAR等。

報告亦指,ViuTV致力拓展數碼版圖,去年其社交媒體追蹤人數及數碼觀看總時數分別按年增加10%及25%。

咁財仔追看性係強嘅 係衰個尾
話定畀大家聽Viu Original未來繼續登力驚人
模範的士
仲有冇人要開劇post
唔好登依套住啦
上次燈到換編劇
咁跌會唔會低過1
好燉牙潔心up,第一次劇集主演低收到咁

btw, 牙潔越睇越正

寶劍開ig啦不過未公開
呢套係真係好睇 雖然中段權鬥悶之外 配角都有位發揮
diutv有國務院撐住做得起唔奇 最奇係香港人竟然課金做會員 以為多數都睇bt
最近睇緊邊套韓劇? (55)
https://lih.kg/3315829
金瑞亨 主演ENA新劇《#紙之月#》確定4月首播。

該劇改編自日本同名小說,講述沒有慾望過著舒適生活的女子,在銀行當合同工時,偶然碰了顧客的錢後,無法回歸原來的平凡日常生活的驚悚電視劇。

由《60天,指定倖存者》《御史和祚怡》柳鐘善導演執導,盧允秀編劇執筆。 ​​​​
MBC金土劇 頂斗的季節 第9集全國收視率2.0%。

MBC《頂斗的季節》收視率推移:
01 4.8% 🔺最高
02 2.2%
03 3.1%
04 2.4%
05 2.8%
06 1.9%
07 2.7%
08 1.4% 🔻最低
09 2.0%
MBC金土劇 頂斗的季節 第9集全國收視率2.0%。

MBC《頂斗的季節》收視率推移:
01 4.8% 🔺最高
02 2.2%
03 3.1%
04 2.4%
05 2.8%
06 1.9%
07 2.7%
08 1.4% 🔻最低
09 2.0%

單數集數持續破底
今晚有機會破0
SBS金土劇 模範計程車2 第3集全國收視率13.2%,刷新自身最高收視記錄。

SBS《模範計程車2》收視率推移:
01 12.1%
02 10.3%🔻最低 ​
03 13.2%🔺最高 ​​​​
知道佢咁衰之後都CUT左啦
坐咗幾耐呀?仲bt
而家網絡科技發達,要即刻有得睇,唔save落電腦嘅話,有好多方法
快嘅可以睇「懶人包」
就算而家想睇全集嘅,俾多少少訂OTT都得
OTT都冇嘅就「用自己方法」睇
但係如果你窮嘅話,倒不如搵份工賺錢,唔好嘥時間
其實我唔知小鴨算唔算bt
泥巴影院
真心咩年代仲BT
又唔夠高清 啲字幕有時又譯到勁鳩 又要睇廣告
其實依D唔關窮唔窮事既
即係大把人睇AV都唔會比錢睇咁解
bt無話out唔out 係你覺得值唔值 或者想唔想比咁解
咩黎
睇av唔同睇劇
一來唔係合法
二來AV女優日後從良,都唔想有一日嫁人、做老母嘅時間被人翻舊帳,同佢老公、子女講:「你老母以前被人得好爽
Btw 我而家冇BT好耐
改左名做泥視頻 自己google
有時黃viu/Netflix/D+冇上嘅都係喺呢到睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞