最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實咪同香港人厭cctvb港產劇集一樣啫

韓劇睇番韓國觀眾評論都一樣有相似
五個孩子真係好睇
我當年鍾意成勛,先睇尚民妍泰cut先再睇返成套,真係套輕鬆溫暖又開心嘅家庭劇
佢哋呢一對真係又甜又搞笑,當年拎唔到best couple 都鄧佢哋唔抵
五個孩子仲有秀香,其實佢演mk妹都演得幾好
#孔劉 徐玄振 有望合作主演Netflix新劇《#後備箱#》。

該劇改編自金麗玲的同名小說,講述安排與自己想要的配偶的婚姻生活的婚姻服務代理公司NM發生的故事。

由《沒關係,是愛情啊》《我們的藍調》金泰圭導演執導。 ​​​
我成日睇韓星網Facebook啲人都係咁護航啲韓星 永遠都話韓國人管太寬
想知有咩明星係會喺韓星網啲留言俾人屌
Koreastardaily 一向有好多人盲撐
成班人好大愛
連李晟敏都有人撐
omg!!!佢兩個合作好期待
韓國人都想佢哋合作好耐
同一屆百想視帝后
呢套真係近期佳作
屈機陣容
正啊
有冇loveline

海英肥返少少就好
之前瘦到脫相
🎉 #Viu原創韓劇《Delivery Man》🚕喺3月1日首播!
能夠望到鬼魂嘅的士司機 #尹燦榮 遇到失咗憶嘅處女鬼 #方珉雅👻,為咗實現佢最後願望🙏,仲開始一齊追查案件,鬼魂專用的士將於3月1日開始營業✨!
未開播前上黃Viu重溫尹燦榮有份參演《浪漫醫生金師傅》:bit.ly/3EliGUN
------------------------------------
第1眼以為恩地
個樣變咗咁多
呢三個人好吸引,好鍾意沒關係是愛情
好多idol去拍戲之後都唔同咗樣
韓善花又係同以前唔同咗
唔知係咪因為冇再化idol妝
完全認唔到係minah
仲有Hani
整容後遺症
要一路keep住 變型係遲早既事
所以允兒真係屈機
睇poster已經聞到浸狗血味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞