最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
這是愛情嗎?
22/2 Disney+
兩個主角上左驚人的星期六宣傳
金英光好好笑,得閒可以睇
鍾意朴叙俊?
社恐 仲要捉佢出去跳舞
又靚仔又cute又charm
車銀優 李聖經都中意 但佢地戲普普通通
朴敘俊做足球員同IU嗰套係咪爛尾唔播
唔知有iu應該都多人睇 但無曬聲氣
電影起碼要等多陣先上喇
韓國大把電影排緊隊
21年就已經拍好晒,如果有線冇線台有期都應該可以播 但一年有多未見會播嘅消息
電影嚟?我以電視劇
上星期冇意中睇到網上講
睇埋kill me heal me
今星期五有綜藝佢煮野喎
youtube好似有見過 同崔勇ma
我原來一直撈亂左佢同辛載夏

https://instagram.com/chaejh_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

係我面盲定點真係好似

岩岩做浪漫速成果陣以為係佢黎心諗明明follow左ig咁耐竟然冇宣傳
今日開始契約戀愛?
睇ViuTV廣告都可以見到榮榮
預告就唔好cut佢入去啦

提早幫大家開年
放李準基落去咪算囉
放會長做咩
睇完朝鮮精神科醫師劉世豐第一季

其實幾好笑有無人有睇

會長到底係咪viu嘅人
就播again my life
預告都加左榮榮
佢又唔係男女主角 cut男女主角啲片咪得囉
咁早就嚟 我驚提早出現榮榮效應
申銀秀 有望出演新劇《#閃亮的西瓜#》,合作主崔顯旭 厲雲 薛仁雅。

此劇講述一個神秘的模範生少年(聾啞父母所生的聾啞人)通過一家可疑的樂器店穿越後遇到了他的同齡父親,兩人還成為了朋友,之後第一次愛上了一個神秘女孩的青春成長愛情故事。

由《要先接吻嗎》《花樣年華-生如夏花》孫政賢導演執導,《擁抱太陽的月亮》《Kill Me Heal Me》《芝加哥打字機》陳秀完編劇執筆,正在討論編排,預計今年播出
該劇改編自同名網漫,講述不良律師姜漢秀利用受害者的心,通過審判報復導致父母死亡的仇人,卻意外成為百姓的恩人,並被推崇為英雄,最終成長為真正的正義律師的痛快且溫暖的故事。

由《綠豆花》《Sisyphus: the myth》金勝浩副導演執導, 《7日的王妃》崔真英編劇執筆,3月31日首播。
【JTBC歷代電視劇收視率TOP10】
代理公司 第14集收視上升至JTBC 歷代第5

1《夫妻的世界》28.371% 金土 2020
2《財閥家的小兒子》26.948% 金土日2022
3《SKY Castle》23.779% 金土 2019
4《梨泰院Class》16.548% 金土 2020
5《代理公司》13.383% 週末2023(在播ing~)
6《有品位的她》12.065% 金土 2017
7《耀眼》9.731% 月火 2019
8《大力女子都奉順》9.668% 金土 2017
9《無子無憂》9.230% 週末 2013
10《Misty》8.452% 金土 2018
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞