最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
本來諗住睇月譚,但要用自己嘅方法睇,加上個個都踩女主演技,搞到無晒動力開
花書生想睇,希望唔駛搵方法
綠洲其實我有啲猶豫,kbs、時代劇,唔知點解硬係覺得會好老土…
咁唔怪得啦,mr. trot!
佢而家簽嗰間經理人公司,旗下演員有李準基、徐玄、朴恩斌……
雖然經理人公司有知名演員唔代表星途好,但係如果簽咗一間三流嘅經理人公司,旗下演員又冇乜知名度嘅話,其實同自己親自見工冇分別
但有個表藝珍佢…難舍難離 咁
有佢嗰段劇情就生氣好多 雖然可能係劇初期人設關係 但就有佢帶動到全少妮都出戲
男女主 女嘅到4集叫做好番多少少 個主線故事都開始出來
但如果花書生開局好正常又吸引 到時撞劇 真係睇表藝珍之後如何 月譚暫時個格局係半集輕鬆 感情關係 半集主要故事 個故事係懸疑
之後接住落去金師傅3
MBC真係冇得鬥
的士2
一聽返果首熟悉既BGM就覺得好正
[韓劇]模範的士2 (1)
https://lih.kg/3308793
竟然仲有公司簽佢
我睇緊咩
青春月譚prime video有得睇
SBS金土劇 模範出租車2 首播全國收視率12.1%

SBS《模仿出租車2》收視率推移:
01 12.1% ​​​
MBC金土劇 頂斗的季節 第7集全國收視率2.7%

MBC《頂斗的季節》收視率推移:
01 4.8%
02 2.2%
03 3.1%
04 2.4%
05 2.8%
06 1.9% 🔻最低
07 2.7%
單數集數收視持續破底
今晚有的士2 浪漫 代理 夾殺
第一集全國收視率12.1%,首爾收視率12.8%,瞬間最高14.5%,2049 首爾收視率5.2%

編劇是第一季1-11集的編劇吳尚浩,編劇當時說和導演編劇方向不一致下車,所以第一季後面4集換了編劇,他決定去寫第二季劇本,當時也是這位吳尚浩編劇寫的劇情更爽更現實好評更多 ​​​​
代理公司 真心好睇
之但係我由第5到暫時睇到第8集 成日凝住呢套劇可的改成古裝 裡面啲演員好多都演過古裝劇 或古裝造型都得嘅演員 除咗寶英

做條廣告片畀一個人睇

寶英次次都講得服啲男高層 不如做埋阿爺二奶 變狗血
估吓金師傅3首播幾多收視
最高會去到幾多?
女主慘勝緊
先長期靠食藥先返到工
第2季平均收視幾多
我老實 金師傅2 個模式係將第一季重覆多一次 只係故事人物改變
會係sad ending?
睇埋神聖的偶像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞