最近睇緊邊套韓劇? (54)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
模範的士2可唔可以同浪漫速成班鬥快破15呢?
一開始口碑做左出黎
不過之後ENA劇都好頹
係 睇緊青春月譚
全少妮好似面癱咁
得個咀郁 但又長期唔合埋個口
月火劇好似好少少
例如有社內同紅丹心
不過都係睇劇情同口碑
韓評插左好耐
大醬湯成最大輸家
大家仲記唔記得邊個係大醬湯?
【16萬熱帖】《陽光先生》圖合集

熱評
看了這部劇感受到先人們非常困難地拯救國家 所以我們要銘記歷史 打起精神來

這是一部令人心痛難以二刷的劇

這部劇刷新了我對金恩淑編劇能力的認知,編劇實在是厲害,結果她寫的新劇黑暗榮耀也是很牛

我的人生電視劇,我的最愛金溪成

希望小姐永遠開心的活下去

名作 太心痛無法重溫的電視劇第一名

非常完美的一部劇 又想重溫了

鬼怪 陽光先生 秘密花園 黑暗榮耀 金恩淑真是編劇屆的天才

演技 台詞 導演都非常完美 看了大結局再重溫真是淚目
月火好少少
上年《社內》、
2021年嘅《那年我們》
2020年嘅《頂樓》
都係放喺月火

唔知係唔係上年sbs月火有一段時間斷咗,搞到之後嘅《cheer up》收視斷崖式下跌
我上網望一望 日日劇 魔女的遊戲?
李娜恩
又俾佢簽到間好嘅經理人公司
冇錯
仲播緊
MBC得日日同金土劇
應該係
仲未復出拍劇好似
有表嘅演技 係古裝啲太長對白會無咁悶
Mr. Sunshine超好睇

大結局我喊到仆街
我覺得因為netflix安排水木輪流唔同台去播劇 上檔愛情的理解、完檔又到tvN神聖偶像接落去
come on, 我係還魂討論頁樓主嚟架
我愛還魂, 但未深愛到去 fan meeting
口誤
你去通知D社去影佢哋喇
大戰場一定係金土, tvn 就鍾意插中間, 做周末
月火都仲有 market, 但收視普遍都唔高, 要睇彩數, 社內係一個奇蹟
水土最冷門, 冷門到都已經無咩電視台會做
係喎, 睇返維基, 其實 SBS月火收視大部份都唔錯, 仲有啲勁劇放過喺月火,連金師傅都係月火, 不過金師傅嚟緊都調去金土打大仗~
tvN間中仲有金土劇
當然主打係週末劇啦
我印象中 如冇記錯

從前免費台係極著重月火、週末日 水木放劇本評級未咁睇好嘅劇嚟播

有線台專攻金土、水木有時都會放劇
冇記錯10年前既水木劇收視係好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞