(久別重開)結他/Amp/Pedal's 新聞, 歷史, 冷知識

875 回覆
17 Like 2 Dislike
個silver sky個改變係靚㗎嘛
而呢支嘢真係唔靚
似fender啲6千蚊價位嘅實驗品
色,design都好out date
真係搞唔掂
似啲中低階廠嘅抄款
諗起大陸個brand 世杰

Phoebe Bridgers與BC Rich Stranger Things Limited Edition
想問有冇巴打知道邊到會收二手結他(Fb放除外)
小弟有支PRS Silver Sky想放手頭緊
謝謝各位
貴到
梳化
你果枝咩色 最近都幾枝放出黎
有冇耐用啲嘅線推薦
用緊d addario nickel10 46
唔夠一個月gbe嗰3條線就黑晒
有冇人識Ryan Siew?
啱啱過咗身⋯
先26歲仔
RIP
咩事

https://www.guitarworld.com/news/eric-johnson-neural-dsp-experiments

Eric Johnson都轉用digital gear
世界大亂
仲要係 quad cortex
哩部野其實易唔易set
用過兩隻multi都係鍾意pedal
主要都係覺得麻煩無得隨時adjust
如果佢touchmon 又ui friendly
想買黎玩下
黐撚線
有冇師兄訂咗 Tim Henson支新sig ?
YouTube同reddit 都勁多人講有問題
Reddit嗰個直頭支嘢冇聲
Ibanez而家啲QC好似仲衰過之前
之前已經衰

利申冇訂

https://www.reddit.com/r/polyphia/comments/14qge58/tod10_qc_warning_looks_great_but_produces_no/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1
所以我成日都話made in Indonesia都賣咁貴真係cls
如果想比錢搵人幫手砌set pedal玩去邊搵好
見人去過beatmmm整
好似有得連埋塊板賣!
但唔知而家仲有冇做
Unisound之前都好似有
巴打有冇其他推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞