約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
幫樓主推下先
lm
人呢
Lm
lm
好故留名
lm
lm
加速
LM,睇到有反應
幾時有新一篇
lm
聽日會打 不過唔知出唔出到
聽日出
打緊 有甜!
等樓主
Ch 10

第二朝我係被嘴唇上濕潤嘅觸感喚醒嘅。

我迷迷糊糊咁擘大眼,眼前係陳君儒嘅臉孔。

見我醒咗,佢條脷順勢鑽入我口腔,我感受到一陣清新嘅薄荷氣息。

佢應該係頭先刷咗牙先錫我。

呢刻我仲係有少少未瞓醒咁,發出咗一下疑問嘅聲音。

「伸脷。」陳君儒嘴貼嘴咁同我講。

我乖乖照做。

佢似乎好滿意我嘅聽話,吸吮我條脷嘅動作都變得輕柔。

我哋兩個條脷互相交纏,間中吸吮對方嘅嘴唇。

正陶醉間,我又再聽到佢開口:「吞咗主人啲口水佢。」

然後我就feel到佢好似lur咗啲口水過嚟。

直接吞人哋嘅口水明明係一件有啲核突嘅事嚟,我以前根本未試過,但呢刻嘅我幾乎係諗都冇諗就條件反射咁開始咗吞嚥嘅動作,有如沙漠中遇到綠洲嘅飢渴旅人一樣。

重點係我吞完佢啲口水之後竟然有一絲滿足感喺內心升起......

而喺我意亂情迷間,陳君儒隻手已經開始向下撫摸。

佢同我wet kiss嘅同時,手亦喺我底褲邊遊移。

最後,佢輕而易舉咁除咗我條底褲。

陳君儒將手指插入嚟嗰陣,我不由自主咁輕喘咗一聲。

「鍾意?」佢問。

我瞇埋眼,咬住唇點頭。

「答我。」佢手上力度加重。

「鍾意......」下身隨著佢手指嘅抽動傳嚟密集嘅快感,我把聲有啲震。

我嘅手臂不知不覺間攬住咗陳君儒條頸。

「叫主人。」

「主人......」

佢手上嘅動作一直冇停過,dirty talk都係。

「係咪主人想對你做咩都得?」

「係......」

「成句講出嚟。」佢步步進逼。

「嗚......」我羞恥咁將頭埋喺佢頸側,手臂亦將佢攬得越嚟越實。

「講。」佢冇放過我。

「主人......」我顫抖住開口:「主人想對我做咩都得......」講完之後,我爭啲以為自己喊咗出嚟。

而呢句說話就好似打開咗個開關咁,之後無論陳君儒要我講咩,我都照單全收。

「你係咪好淫?」

「係......」

「係咩話?」

「好淫......」我將頭埋向枕頭,聲音已經染上哭腔。

「係咪主人嘅肉便器?」

「係......」

「係咪主人隻賤狗?」

「係......」

我個腦有一瞬間嘅空白,淨係識得本能咁喘息。

之後陳君儒將手指抽返出嚟,放喺我嘴唇度。

對上佢嘅眼神,我猶豫咗一下,然後微微張嘴吸吮佢手指上屬於我自己嘅液體。

佢獎勵般錫咗我個嘴一下。

之後我哋面對面咁打側瞓,陳君儒攬住我,隻手放咗喺我pat pat度。

搓揉幾下後,佢抬手打咗落嚟。

唔算好用力,但仍然帶起咗一陣火辣辣嘅感覺。

打咗幾下之後,佢問我:「痛唔痛?」

「少少......」但仲喺可以忍受到嘅範圍。

「咁主人呵返好冇?」佢把聲變得溫柔咗。

「好......」

我呢刻嘅感覺好奇怪,其實我真係唔覺得好痛,但陳君儒一話呵返嗰陣,我內心即時就有少少委屈嘅感覺升起,然後就不由自主咁想痴埋去嗲佢。

就好似細個嗰陣唔小心仆親,本身都唔痛,但老豆老母一過嚟安慰我,我就會即刻委屈大喊咁。

陳君儒隻手輕柔撫摸我pat pat。

過咗幾秒之後,佢又再大力打落嚟。

「呀!」我忍唔住叫出聲。

「呵返。」打咗幾下之後佢又講。

「主人......」我嗚咽住咁痴埋去。

「鍾意主人呵返?」佢問。

「鍾意......」

「好乖。」佢錫咗錫我額頭,又錫咗錫我塊面。

我不自覺咁將頭埋咗喺佢頸側,一下一下咁磨蹭著。

呢種感覺令我覺得安心。
有喇
快到
等咗你好撚耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞