約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
好好睇.. 幾時有文@@
文呢
文呢文呢
應該7月21左右會有文
(點解腩兄sem break出文都可以咁慢)
大家下年再入嚟睇就啱咖啦
出年都未寫完
新讀者留名。
灣子,唔好要大家等咁耐喎,快啲出文啦!
樓豬
灣,喺度嗎?
文呢
7月尾完埋個暑sem先更
唔追了
好正
等更新期間已經重睇咗一次
一年都嚟緊
等到就嚟發癲
半年已過
樓豬仲記唔記得你寫緊個故
屌 原來上年12月出 到而家都未完
唔係真係要等返兩年先完到掛
完sem了 今晚更
咪咁
唔使的
Ch 22

食完晚餐之後先啱啱九點半。

時間咁早,頭先又瞓咗個晏覺,我同陳君儒都好精神,於是就入咗房做「正經嘢」。

「主人……」

單憑陳君儒摑我嘅力度,我就知佢而家真係好返好多,因為佢大力到我爭啲標眼水。

頭先攬住打茄輪嘅時候太激烈,床上個枕頭俾我哋逼咗埋去一個奇怪嘅位置。呢刻我瞓喺上面,覺得有啲唔舒服。

我啱啱諗緊呢樣嘢,陳君儒就伸手幫我調整枕頭嘅位置:「係咪瞓得唔舒服。」

我都唔知佢點睇得出嘅。

之後陳君儒攬住我轉咗個身,我哋變成女上男下嘅姿勢。我趴喺佢身上緩慢咁錫佢耳仔、頸側,同時伸手幫佢chok。佢好似好enjoy咁,仲忍唔住呻吟咗兩聲。

過咗冇耐,佢望住我,㩒咗㩒我個頭。我停低手上嘅動作,低頭用口代替手。

一開始我係慢慢嚟嘅,但後尾陳君儒㩒住我個頭係咁抽插。我有啲想嘔,仲feel到自己係咁標眼水。不過我忍住咗,同時不斷調整角度令自己感覺好受少少。

最後真係頂唔順lur返出嚟嗰陣,陳君儒話我眼濕濕咁個樣好可憐。

呢個時候我已經有啲忍唔住,於是直接騎咗上去。坐落去嗰下,陳君儒個樣爽得嚟又有啲突然咁,有啲cute。

隔咗一排冇扑嘢有啲飢渴,所以我今日搖得特別落力。

「好淫。」陳君儒見到我咁樣,用力摙咗摙我屎忽。

事後清理好之後,我哋攬住kiss咗一陣。Kiss完之後我哋繼續攬住對方。

陳君儒喺度玩我頭髮,一下一下咁用手指梳我個頭。我其實好鍾意咁樣,唔知點解會有種頭皮發麻嘅feel,好舒服。

我忍唔住瞇埋眼:「咁樣好舒服。」

陳君儒笑:「梳頭都舒服?」

我點頭,又攬實佢。

我哋之後沉默咁又攬咗一陣,直到陳君儒無啦啦伸手摸我胸。

我扮嚴肅咁捉住佢隻手:「你做乜事?」

佢冇理我繼續摸我。我忍唔住笑,係咁推佢隻手。

其實呢個時候我已經feel到自己好似又濕咗,於是喺陳君儒伸手想摸我下面嗰陣,我係咁掙扎。

佢單手捉住咗我兩隻手,而另一隻手摸咗落去。

陳君儒一摸已經feel到我濕晒,於是佢攞返隻手出嚟show俾我睇佢隻手有幾濕,然後開始嘲笑我:「你做乜事呀。」

我唔想認輸,於是伸手摸返佢條撚。摸落去發現佢都一早硬咗。我即刻笑住問返佢:「你做乜事呀。」

跟著我哋一邊互摸一邊喺度互相嘲笑,笑笑下就忍唔住開始攬住kiss。

喺kiss緊嘅時候,陳君儒再次伸手摸我下面,然後喺我耳邊講:「真係好撚濕,乜你好想要咩?」

我笑住推佢隻手,口不對心:「冇呀。」

「冇?真係咩?」佢望實我。

我俾佢望到有啲怕醜,所以掩住面笑:「你好煩呀。」

「吓?」陳君儒壓咗上嚟,摙實我條頸:「乜可以咁樣同我講嘢㗎咩?」

佢居高臨下咁望住我,我覺得自己冇辦法直視佢。

插入嚟之後,陳君儒冇即刻開始係咁抽插,而係慢慢抽出去,再突然好用力咁撞入嚟。我預計唔到佢幾時會頂入嚟,所以下下都忍唔住叫得好大聲。

「鍾意我咁樣?」佢問。

呢個時候我已經爽到講唔出嘢,淨係識得叫。

「吓?」陳君儒見我冇答佢,又再用力頂咗我一下。

「呀!」我呼吸急促:「鍾意……」

之後佢壓住我開始加速。

「好鍾意俾主人屌?」

「係……」

「係咪以後淨係俾我屌呀?」

「係……」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞