約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
有少少SM情節,但唔會好重口味
Ch 1

「想唔想約出嚟?」望住呢個message,我個心不受控制咁狂跳。

我內心其實係想嘅,但我冇即刻應承。

因為我知道同佢約出嚟嘅話就唔係單純嘅網友見面咁簡單。

可能見我太耐冇覆,過咗冇耐對方又send咗個message嚟。

「第一次見面普通食餐飯先啦,睇下大家啱唔啱先再諗其他」

我不禁陷入咗沉思。

其實而家呢一切,都要由我半年前俾人飛開始講起。

「分手啦」平淡的三隻字喺我耳邊卻有如驚雷炸開,我覺得自己有少少耳鳴。

但其實我一早就估到會係咁嘅結果。

隔越嘅越耐先覆嘅message、心不在焉嘅表情、食飯嗰陣總係將電話mon擺向下嘅小動作......

呢一切無一不透露住一個訊息:對面呢個同我一齊咗五年嘅人,早就由唔知幾時開始偷偷拋棄咗我。

啱啱分手嗰兩個月,我嘅狀態話係行屍走肉都不為過。

每當安靜落嚟,我個腦入面總會不斷重播同前男友熱戀期嗰陣嘅甜蜜畫面。

嗰陣有幾甜蜜,而家就有幾痛苦。

於是,我比以往更賣力咁工作,想趕走一直喺腦海裏揮之不去嘅某個身影。

渾渾噩噩嘅日子維持咗一段時間,直到有一日,我收到個friend send嚟嘅message,連同一個ig post。

「分手冇耐就咁快有新女 真係賤種嚟」

個ig post係我個ex同佢條新女嘅合照。

相入嗰兩個人嘅笑容燦爛得刺眼。

我個ex喺張相度tag咗個女仔嘅ig。

我猶豫再三,最後都係忍唔住手賤咁search咗嗰個ig。

個女仔嘅ig係public嘅,最新嘅post就係嗰張合照。

「100日快樂💋💋」

一百日......

一百日之前,我同佢明明仲一齊緊。

雖然我一早已經有預感,但當現實被血淋淋咁揭開,我仍然深受打擊。

個女仔呢個post仲有一張相,係某個交友app嘅對話cap圖,內容係佢哋兩個啱啱match到嗰陣嘅對話。

如果個男主角唔係當時仲同緊我一齊嘅前男友,我諗我都會覺得幾sweet。

我彷彿自虐咁反覆細閱佢哋嘅對話,直到淚眼模糊。

呢日之後我又頹廢咗一段日子。

我啲朋友好擔心我,唔止一次咁約我出去,話要陪我。

不過全部都俾我拒絕咗。

我已經習慣咗自己一個處理負面情緒。

更何況,大家平時已經夠晒忙,冇必要因為失戀咁小事而勞師動眾啦。

我就好似一隻蝸牛咁匿埋喺自己嘅殼入面。

直到某一日。

嗰日理應係一個平常嘅假日。朝早醒咗之後,我無所事事地咁用電話上網。

Youtube唔知做乜係咁推薦一啲情感建議影片俾我。

我睇睇下,不由自主咁又諗起我個ex。

而家佢肯定同女朋友過得好開心啦。

我內心再次感到一陣鈍痛。

雖然係佢背叛我在先,但畢竟一齊咗咁長時間,開心嘅回憶都唔少。

因此,雖然我一開始好憤怒,亦都憎過佢,但而家冷靜落嚟之後,侵襲我心頭嘅反而係無力同孤寂。

停,唔可以再諗落去。

我驀然回過神來。

呢個時候,我部電話螢幕中央彈出咗一個交友app廣告。

啱啱好就係我個ex用過嗰個交友app。

正常我只會直接閂咗個廣告。

但今次唔同。

可能係一時衝動,亦都可能係幼稚嘅報復心態。

總之,我感覺自己隻手指喺螢幕上方停頓咗兩秒。

然後我鬼使神差咁㩒咗落去。

我就係喺咁嘅情況之下遇到佢。
Ch 2

最初,我哋嘅對話其實好單純,就同一般嘅網友一樣。

應該話,我哋嘅對話比一般嘅網友更單純。

正常嚟講,玩得交友app,大家都知咩事。

雖然我以前冇玩過交友app,但都對交友app嘅生態略知一二。

喺交友app入面,即使一嚟就互flirt,或者直接約去開房,都唔會有人覺得奇怪,因為交友app就係咁運作。

正因為咁,我同佢喺交友app上嘅對話就顯得異常純潔。

一開始,我哋傾嘅話題係嘢食。

開account嗰陣,我喺自己個profile度upload咗一張甜品相。佢之前都有去過同一間餐廳,於是呢張甜品相就成為咗我哋打開話題嘅契機。

佢話佢平時有整開甜品。我都鍾意整甜品,只不過出到嚟嘅成品水準好唔穩定,所以喺好長嘅一段時間入面,我哋兩個嘅對話都係交流緊整甜品嘅心得。

再之後,我哋開始會傾其他嘢,但進展都係好慢,間中先會傾幾句,因為佢唔係成日online。

於是,由match到佢之後過咗差唔多成半個月,我先知道佢嘅職業。

當知道佢係自己創業嗰陣,我一啲都唔驚訝。雖然同佢傾得唔係好密,但平時同佢傾計嗰陣,我已經feel到佢唔係一個普通人。

最起碼唔會係嗰啲朝九晚五、安安分分嘅上班族。

因為我自己就係一個平庸嘅打工仔,但我feel到佢同我硬係有啲唔同。

當然我而家咁講好似馬後炮咁,但平時傾計嗰陣,佢嘅字裏行間總會不知不覺咁滲透出自信同堅定。

同我完全唔係同一個世界嘅人。

我好清晰咁意識到我哋之間嘅差距,所以我對佢根本冇任何諗法。

我哋好有默契咁冇交換過其他contact。

平時佢唔online嘅時候,我就會match下其他人。

其他人同我傾嘅內容就終於似返啲正常交友app會出現嘅對話,係比較flirty嘅。

不過,比起漫無目的咁flirt其他陌生人,我都係寧願同佢傾下甜品。

同呢個網友傾計係一件好舒服嘅事,我可以毫無保留咁話俾佢聽我前男友嘅事。

「唔怪得你會走嚟玩交友app啦。」佢聽完我講之後恍然大悟。

佢之後其實冇特別講啲咩去安慰我,但就為我提供咗一個將內心壓抑嘅情緒傾瀉出去嘅出口。同佢傾訴完,我內心的確舒服咗唔少。

熟咗之後,佢都會同我講自己煩惱緊嘅嘢。

佢話自己而家仲係處於創業初期,有好多嘢要處理,壓力好大。

我諗呢個都係佢唔會成日online嘅原因。

「你開甜品舖?」我本身只係講笑咁問。

點知佢答我:「係呀」

唔怪之得佢對甜品咁熟悉......

我唔止一次咁諗過,如果可以同佢一直維持住而家咁嘅距離,得閒同對方傾下甜品、吐下苦水,可能都係一件唔錯嘅事。

呢段日子有佢嘅陪伴,失戀嘅痛苦彷彿都變得冇咁難捱。

不過我心知肚明隔住網絡建立嘅感情係好脆弱,可能到某一日佢就會突然間消失。

直到某一晚。

嗰晩我放工返屋企之後,一沖完涼就即刻返咗上床碌電話。

亦係喺呢個時候,我收到來自佢嘅message。

原本仲諗住碌一陣電話就瞓嘅我頓時變得精神。

距離上次傾計已經係兩日前。

我即刻㩒入個message,帶住些許隱秘嘅期待。

點知入到去,我只見到佢send咗份document俾我。

「Sorry send錯,唔使理」佢好快加咗句。

但當佢send呢句嘢俾我嘅時候,我已經手快快㩒咗入去。

係一份問卷嚟,當中大部分問題下面都有0-5分嘅評分選項,而另一啲就係開放式問題。

一開始,我以為份問卷係同佢間舖頭有關,可能係關於顧客滿意度之類。

但當我認真再睇入面嘅問題,卻發現啲問題同我想像嘅有啲唔同。

「你對於口頭羞辱的承受程度?」

「你對於痛楚的承受程度?」

「你不可接受的體罰內容?」

「你最頻繁的性幻想?」

越嚟越赤裸嘅一條條問題展現喺我面前,我塊面變得越嚟越滾燙。

份問卷連對於safe word嘅偏好都有埋。

好奇怪,明明send錯嘢嘅人係佢,而家覺得羞恥嘅人卻係我。

即使我嘅性知識有限,我都可以分辨出份問卷嘅問題全部都同SM有關。

喺今日之前,我從來都未試過對呢個網友有過性方面嘅幻想。

喺我心目中,佢只係一個認真上進又獨當一面嘅人,某程度嚟講算係我嘅榜樣,係我渴望成為嘅人。

呢刻強烈嘅思想衝擊令我久久不能言語。

我無意中又睄咗眼啲問題,兩頰嘅溫度又再開始上升。

我頭先根本唔應該咁手賤打開份文件......

其實都好小事啫,大把人有更加奇怪嘅性癖好添啦。

我嘗試平復自己嘅心情,希望自己唔好咁大驚小怪。

呢個時候,我部電話又響咗一聲,又係來自佢嘅message。

「你係咪已經睇緊?」
lm
LM
Pishhhhhhhh
唔好quote文感激
Sorry P牌quote完先知on9左,LMLM!
lm
留名 會甜?
Lm
Ch 3

「啱啱睇完......」我打完呢幾隻字之後先發現自己已經出晒手汗。

佢好快就覆我:「你會唔會覺得好變態?Sorry我唔係有心send俾你」

平心而論,比起覺得變態,我其實係驚訝比較多。

「又唔會嘅...純粹嚇咗一跳」

我問佢:「你本身係想share份問卷俾其他女仔?你會約佢哋玩呢樣嘢?」

我仲係有啲唔好意思直接講「SM」呢個字眼。

「係」佢答,「不過都要睇下佢哋答嘅嘢同我expect嘅夾唔夾,先會再約」

之後我開始有啲好奇,不斷問咗佢好多問題。

「你係幾時開始發現自己有呢方面嘅癖好㗎?」

「SM係咪一定會用鞭打㗎?」

……

問到我自己都覺得煩,但佢都係好有耐性咁答晒我。

但最後,佢講咗句:「其實你問我咁多嘢,」

「係咪想試下啫?」

我下意識屏住呼吸,幾秒之後先回過神來打字:「我冇呀......」

今次佢隔咗一陣都冇覆。

等待回覆期間,我忍唔住心亂如麻。

佢係咪見我問咁多但又話冇興趣所以唔想再嘥時間同我傾?

定係佢諗緊點樣說服我同佢試?

喺我胡思亂想咗一陣之後,佢終於都覆我。

我忍唔住鬆咗一口氣。

不過其實佢淨係覆咗我三隻字。

「講大話」

之後喺佢嘅引導下,我哋嘅對話變得越嚟越唔純潔。

佢由我嘅性經驗開始問起,後尾問得越嚟越深入。

佢問我最鍾意邊個姿勢嗰陣,我諗咗一陣,最後答佢男上女下。

其實以舒服程度嚟講,我係鍾意後入多啲嘅,但我有時又覺得男上女下嗰陣,對方居高臨下咁望住我屌我嗰種感覺令人有啲欲罷不能。

可能我係迷戀嗰種……被征服感?

我好誠實咁同對方講咗我嘅諗法,然後問返佢鍾意邊種姿勢。

「我鍾意將你對腳放喺我膊頭度,然後我壓住你箍實你條頸嚟屌」佢答。

佢描述得過分詳細,我忍唔住根據佢嘅形容喺腦入面幻想個畫面出嚟。

幻想完,我發現自己好似濕咗。

我為呢一個發現覺得羞恥。

好似知道我呢刻嘅諗法咁,佢嘅問題緊接著就出現喺chat room入面:「你平時易唔易濕」

「應該算易…我係連就咁kiss都會濕」我回想返以前同男朋友嘅經歷,好誠實咁答佢。

「咁易濕?咁wet kiss住屌你一定會好多水」

我俾佢調戲到滿臉通紅,但手上打字嘅動作卻停唔到落嚟。

「其實我以前有幻想過俾人摑同摙頸」但一直冇辦法實行,因為我唔好意思對男朋友提出咁嘅要求。

而家隔住個mon令我有勇氣將自己嘅性幻想講出嚟。

不過唔知佢會唔會覺得奇怪?

但佢應該係S吖,咁應該ok掛?

我個心再次變得七上八下。

好彩,佢好快就覆我:「我都好鍾意咁樣做」

然後佢又講笑咁講:「你咁易濕,會唔會咁樣傾傾下就濕咗」

我咬唇打字:「其實由頭先開始已經濕緊…」

「你好淫」

雖然只係得文字,但我完全可以想像到佢講呢句說話嘅時候嗰股嘲笑嘅語氣。

我唔使照鏡都知自己而家塊面一定好紅,應該話由頭先開始就一直冇降溫過。

「咁嘅淫娃,就應該要戴住頸圈,俾人一邊扯住頸圈上面條繩一邊後入」佢不依不饒。

「唔好再講…」我話。

「唔鍾意呢種?」

「又唔係…純粹有啲羞恥」可能對於玩開嘅人嚟講,呢啲都係好小兒科,但對於第一次接觸呢方面資訊嘅我嚟講都係太過刺激。

佢覆咗我一個奸笑嘅表情。

之後我哋又傾咗一陣。

我下身已經濕到一塌糊塗。

「其實你都幾適合俾主調教」佢最後講。

「真係咩?我都唔知」我對呢方面冇乜概念,所以唔知。

「想唔想試下?」佢問。

呢次已經係佢第二次問我。

「但我真係冇諗住約炮…」我話。

我亦唔覺得自己真係可以跨出呢一步。

「慢慢嚟啦,可以傾下先,我唔急住約」佢講。

我深吸一口氣。

「如果唔約嘅話,我可以試下」

呢個係我嘅底線。

雖然我都隱約有預感,呢條底線將會被打破。
會呀
樓主呢
人呢
喺度不過前排唔得閒寫
快d 想睇
Ch 4

就係咁,我不知不覺同佢開始咗網絡調教。

唔知係佢太識玩定係我太敏感,我次次同佢傾幾句就會濕,搞到成日要換底褲。

之後我終於學精咗,每次同佢網調都會除定褲先,完事清理後先着返。

有一晚,我無意中講咗呢件事俾佢聽。

「想睇下你有幾濕」佢講。

我即刻就sense到佢可能係想我影相俾佢睇。

下一秒,彷彿係為咗證實我嘅猜測,佢又再講:「不如加tg?」

其實呢個時候嘅我哋已經喺交友app傾咗一個月,我亦預咗佢會問我攞tg。

不得不講佢都幾有耐性,我本身expect佢會再早啲問我攞。

加咗tg之後,我即刻㩒入去睇佢個profile。

佢tg show出嚟嘅名只係一個英文字母C,應該係亂打嘅。

但佢個profile除咗呢個名同username之外就冇其他資料,連bio都冇打。

喺我睇緊佢profile嘅時候,佢send咗個message嚟。

「你唔記得hide電話number呀」

仆街!

我手忙腳亂咁喺setting度hide返自己嘅電話號碼。

之後我哋繼續頭先嘅話題。

「你想我影相?」我問。

「你o唔ok?」佢覆。

「可以試下嘅......」

我有啲唔好意思咁叫佢等我一陣,然後就退出tg,打開電話個cam。

我完全唔熟手,用咗起碼五分鐘時間去調整角度同構圖,但影完出嚟都係唔滿意。

好多毛呀!搞到睇落完全唔靚,只係黑色一團嘢咁。

呢一刻我先後悔自己以前唔脫閪毛。

於是我又開咗ig,諗住用ig嘅filter嚟影,睇下會唔會好啲。過程中仲要小心翼翼,勁驚自己會㩒錯制po咗出去。

可惜無論咩filter都拯救唔到我嘅黑森林......

咁樣搞咗十五分鐘之後,我終於都放棄。

「主人......」開始咗網調之後我一直都係咁樣叫佢,「呢排未做脫毛呀...可唔可以下次先影」

我仲send咗個好可憐嘅emoji。

佢好快就覆我。

「可以呀」

我正鬆一口氣,佢又再send多個message嚟。

「咁下次我買個震蛋俾你,你塞入去再影俾我睇」

「??」

「知唔知?」

「知喇......」

我都知佢唔會咁順攤㗎喇......

可能係因為多咗一層調教嘅關係?我明顯feel到我哋慢慢變得越嚟越親近,傾計嘅頻率密咗好多。

我哋傾嘅內容亦唔只係sex,都會講下日常嘅無聊嘢,就連食緊乜都會影俾對方睇。

我覺得再係咁發展落去,我「唔約炮」嘅底線分分鐘真係守唔住……

聖誕節當日,我瞓到下晝先起身。

我一起身就即刻登入個交友app,諗住同佢講聖誕快樂。

點知原來佢今朝一早已經send咗message嚟同我講早晨同埋聖誕快樂。

「主人聖誕快樂」我覆返佢,「啱啱先醒……」

佢隔咗三個鐘先覆我。

「今日舖頭好多人,忙死,晏啲再傾」

佢send咗張相俾我,係廚房嘅環境嚟。

結果佢講嘅「晏啲」已經係差唔多夜晚十二點。

「啱啱先返到屋企沖完涼」佢講,「你呢?今日聖誕節有冇出街」

「冇呀 呢幾日都冇出過街」

其實前排我啲friend有約過我,但嗰陣我仲沉浸緊喺失戀嘅痛苦中,自然冇心情應約。

呢排心情總算好返少少,但都冇乜心機出街。

「即係你聽日都冇約人?」

「係呀」我答,隱約有種預感。

「我聽日都唔返舖頭,想唔想約出嚟?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞