約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
打緊文了......
大家着返條褲先,下章先扑嘢
Ch 7

我跟咗陳君儒返屋企。

入到屋之後,佢叫我去梳化嗰邊坐陣先。

而家同陳君儒喺屋入面獨處,我終於開始覺得有少少緊張,唔知講咩好咁。

呢度周圍都充滿住佢嘅氣息。

我坐喺梳化上不安咁東張西望,內心唔知點解硬係冇辦法平靜落嚟。

冷靜少少先!咪話咗今日唔會做其他嘢囉!

「有Netflix,你睇唔睇?」陳君儒開口,打斷咗我嘅思緒。

「好。」其實我唔係特別想睇,只係想間屋有啲聲唔好咁靜。

之後陳君儒入咗廚房。

而我就一直坐喺梳化度睇Netflix。

我求其㩒咗套愛情片嚟睇。

套戲啲劇情都幾悶,我心不在焉咁睇咗少少,然後對眼已經不斷望向廚房嗰邊。

廚房傳嚟陳君儒打開雪櫃同埋廚具之間互相碰撞嘅聲響。

佢又真係走去整甜品㗎喎......

我內心嘅感覺好奇異,一方面對陳君儒嘅為人感到安心,另一方面又唔知點解隱約有股躁動不安喺度發酵。

直到無意中㩒着咗自己部電話個mon,見到今日嘅日期,我先至恍然大悟。

呀,原來係因為我就嚟m到。

電視一直播緊嗰套愛情片,我漫不經心咁間中睄咗幾眼。

片入面嘅男女主角已經瞓咗喺同一張床度準備埋牙。

我又睇咗一陣,然後起身走入廚房。

呢刻陳君儒背對住廚房門口,喺度整緊伯爵茶味嘅梳乎厘pancake。

係我頭先話想食嘅。

聽到我嘅腳步聲,佢擰過嚟望咗我一眼。

「有冇嘢飲呀?」我問佢。

「我都唔肯定,你開個雪櫃睇下吖。」佢手上嘅動作未停。

我打開雪櫃,見到入面塞滿晒嘢食,但嘢飲就得幾罐啤酒。

正合我意。

「點呀有咩飲。」陳君儒一邊準備材料一邊問我。

「得幾罐啤酒咋。」我話。

「我呢排太忙唔記得補返啲汽水,你飲水啦一係,我斟俾你。」佢放低手上嘅嘢準備去攞杯。

「唔使啦。」我阻止咗佢,喺雪櫃攞咗罐啤酒行出去。

我坐喺梳化上一嘢灌晒罐啤酒,表情就好似打仗嘅士兵咁壯烈。

冇辦法,我而家真係好需要酒精壯膽。

我本身酒量就差,再加上飲得太急,一放低啤酒罐嗰下就即刻覺得有啲頭暈。

我本身想直接過去廚房,但又突然有啲急尿,所以腳步虛浮咁行咗去廁所。

洗手照鏡嗰陣我先發現自己塊面已經紅晒。

呢個時候嘅我已經半醉,唔講以為我飲咗好多。

原來酒量差都有佢嘅好處。

喺廁所出嚟之後,我直接衝咗入廚房。

陳君儒打緊蛋白。

我行埋去㩒住佢隻手。

佢停低咗手上嘅動作。

「你塊面咁紅嘅,飲咗好多咩?」佢對我嘅行為不以為意,仲有心情喺度笑我塊面。

我冇回應佢,沉默咁望咗佢幾秒。

衝呀!

我喺內心鼓勵自己。

然後趷高腳一嘢錫咗上佢個嘴度。

其實我都幾佩服自己飲酒之後嘅行動力。

如果係喺完全清醒嘅狀態下,我肯定唔會好似而家咁果斷。

我突然有種為自己鼓掌嘅衝動。

錫咗上去之後,我feel到陳君儒窒咗窒。

我有啲分心咁喺度諗,如果佢夠膽喺呢個時候推開我,我一定會柒到直接走人然後block咗佢......

但好彩,佢好快就反客為主咁攬實我回應我。

我哋由一開始蜻蜓點水嘅觸碰慢慢變成帶有色情意味嘅口舌交纏。

過咗唔知幾耐,我哋嘅嘴唇終於分開。

「唔想食甜品喇?」陳君儒語氣帶笑,明知故問。

我索性唔答,直接重新錫咗上去。

邊個要食甜品啫。我心諗。

我而家淨係想食你碌鳩咋。

衝呀!!!!!
最尾個句衝呀
磨牙
正,期待中
褲都除埋喇
下星期再除過
好正
係女女轉mode個位轉得幾突然
扑未
我都覺
明明上集仲諗住唔扑
今集突然做主動
睇得出樓主係想講睇完netflix興合合又飲酒先咁
交代多幾句就完美啦
樓主係兼顧其他位想寫好啲先咁姐
Lm
Lm
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞