約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
無咩事我返出去追埋隔離個故先
得閒再入過黎
樓主雖然更得好慢 但係好好睇…
唔好咁啦
會唔會佐治個故完左樓豬呢個都未完到

幫你推一野啦
100%
可能魔瞳完咗都未
樓豬,在嗎
無可能
魔瞳應該n年後先完,隨時同hunter差唔多
樓豬呢個故應該會早過佢
灣,在嗎?
在的
打緊 呢兩日出
g持除定褲等
Ch 16

收咗線之後,我仲係有少少魂不守舍咁。

朋友頭先頭頭是道嘅分析言猶在耳:「你一直咁欣賞呢個人,覺得呢個人好好,好到你根本唔會對佢產生非分之想。但突然間,你發現原來呢個自己咁崇拜嘅人竟然以前一直暗戀你,個感覺就好似拉咗佢落神壇咁,你有幻想都係一件好正常嘅事嚟,」

的確,我目前對陳君儒呢個人嘅了解都只係基於中學嗰陣對佢嘅印象,回憶亦會令我過分美化呢個人。

「你要諗清楚,你鐘意嘅係而家呢個佢,定係中學嗰陣曾經暗戀過你嘅佢?」

之後嗰幾日,我搵陳君儒講嘢嘅頻率減少咗,就算佢搵我講嘢我都隔好耐先覆。

我覺得自己需要啲時間沉澱一下,以釐清自己對佢嘅感覺。

但老實講,喺呢幾日入面,我根本得唔出任何結論,腦海裏仍舊係一片混亂。

就喺呢個時候,彷彿想令我變得更加混亂咁,陳君儒又再一次約我出去。

「下個禮拜陪我去staycation好唔好?」

我覺得佢呢個邀約嚟得莫名其妙,所以冇即刻應承。

「?」

無端端去乜嘢staycation?

「我下個禮拜生日呀,陪我吖。」佢講:「我啲friend唔得閒。」

「......」

雖然好奇怪,但我最後都係應承咗。

陳君儒話佢已經book咗酒店。我本身覺得佢都幾慘,生日淨係得sp陪佢去staycation,連酒店都要自己book埋,所以就問佢要咩生日禮物。

「唔使啦,你個人出現就得㗎喇。」

於是我就氣定神閒咁真係乜都冇準備到。

我哋只係sp,都係唔好搞咁多嘢好啲。

我提醒自己。

不過到咗staycation當日,我都係唔好意思兩手空空咁過去,就臨時去買咗個蛋糕仔。

「咪話咗唔使買嘢囉。」陳君儒見到個蛋糕嘅時候講。

不過佢個表情又好似幾開心咁。

「生日吖嘛,點都要食下蛋糕嘅。」我將蛋糕放喺離床幾步遠嘅書檯上。

之後我諗住幫陳君儒點蠟燭,但過程中佢不斷喺度騷擾我。

喺我插緊蠟燭嘅時候,佢就從後環抱我,喺度錫我耳仔同頸側。

「喂……」我隻手震咗震,爭啲整跌咗支蠟燭。

陳君儒冇理我,繼續輕咬我耳垂。

我艱難咁喺佢嘅騷擾下點着咗支蠟燭。為咗有氣氛啲,我仲順手熄埋房入面嘅燈。

陳君儒錫下錫下就錫到嚟我唇邊。

「許願先啦……」我吃力咁推咗推佢。

我嘅嘴唇被佢封住,聲音變得模糊不清。

「好啦好啦我許願喇。」佢終於暫時放過我嘅嘴唇,但仍然維持住環抱我嘅姿勢,又將頭靠喺我頸側。

我擰轉頭望向佢。

呢刻昏暗嘅房間內只有暖黃嘅燭光散發住微弱嘅光茫。

燭光映照下,我見到陳君儒合埋眼,表情虔誠。

我下意識咁放輕呼吸凝視住佢。

燭光微微咁顫抖閃爍着。

「許完喇。」陳君儒突然擘大咗眼。

我呼吸一窒,嚟唔切移開目光,猝不及防咁撞上咗佢嘅視線。

過咗好耐,又或者其實只係過咗幾秒,佢錫咗埋嚟。

一開始只係輕柔咁吮吻,後來動作卻變得越嚟越急切猛烈。

我被佢攬住錫住帶到去床邊,再被佢推倒喺床上。

「好鍾意你……」陳君儒一邊錫我一邊講,聲音沙啞。

「我都係……」我脫口而出。
加速
我都想俾人調教 有冇中同有意
開始無咗調教成份
似乎下一章有糖
是的
加速plz
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞