約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
留名
lmlmlm
樓主有冇ig penana post文
我後日先寫到文
我等
今日
今晚準備好
未打完 唔好等了
唔使迫自己咁緊啦
你自己舒服唔好太大壓力先係最緊要
咪理人催啦 你鍾意幾時出就幾時
呢章冇甜的
Ch 9

完事之後,陳君儒坐咗喺床邊,而我就挨住床頭坐。

「痛唔痛呀。」陳君儒哄埋嚟仔細打量我塊面。「好似有啲紅。」佢用手掂咗掂我左邊面。

「而家唔痛喇......」

雖然頭先佢摑咗我塊面都幾多下,但佢明顯係有控制力度,所以呢刻我面上其實只係感覺到微熱,並唔係好痛。

陳君儒隻手仲掂住我塊面,理智回籠嘅我有少少唔好意思咁向後縮。

佢收返手,然後問我:「飲唔飲水?」

我點頭。

於是佢從床邊起身行咗去廚房。

陳君儒短暫離開後,我先至後知後覺咁諗返起自己頭先主動撩佢扑嘢嘅情況。

頭先太緊火唔覺,但而家一諗返起所有細節我就覺得好難為情。

呢個時候,房外腳步聲漸近,陳君儒攞住杯水行咗入嚟。

佢飲咗杯水一啖,然後好自然咁遞俾我。

我略帶拘謹咁雙手接過。

「唔該......」

講完之後我又覺得好似怪怪地咁。

我好似仲未適應到呢種前一秒仲喺床上叫晒主人咁,但下一秒就變普通朋友(其實連朋友都唔算)嘅炮友關係。

陳君儒企喺床邊望住我。

我低頭沉默咁飲水。

頭先一直「運動」冇停過,我好快就飲晒水杯入面嘅水。

「仲要唔要?」陳君儒接過空嘅水杯。

我搖頭。

喺陳君儒攞返個杯去廚房嗰陣,我覺得有啲急尿,所以喺床邊攞返自己件衫笠上身就起身去廁所。

「嘶......」起身行出去嗰陣我先發現自己隻腳攰到勁酸軟。

於是啱啱喺廚房行返出嚟嘅陳君儒就目擊到我呢副齜牙咧嘴嘅模樣。

佢笑住咁問:「做咩呀?」

「對腳好攰......」我有啲尷尬。

屙完尿之後,我又順便沖咗個身先出返嚟。

我入返房嘅時候,陳君儒正坐喺床上㩒緊電話。

「沖完涼喇?」佢聽到我嘅腳步聲後抬頭。

「嗯。」我有啲侷促不安。

我而家要做啲咩?

係咪應該要執返地下啲衫然後着衫走人?

「過嚟吖。」未等我諗好,陳君儒就示意我上床。

佢唔係想嚟多次下話?

我戰戰兢兢咁爬咗上床。

「瞓低。」然後佢又講。

真係要嚟?再嚟嘅話我冇尾班車返去喇!

我崩潰咁瞓低。

陳君儒一隻手仲㩒緊電話,但另一隻手就伸咗過嚟,以一個啱啱好嘅力度按我大髀,而對眼仲係好專心咁望緊電話螢幕。

「呢個位攰?」佢問。

Oh.

原來佢只係好心想幫我摙下。

「上少少。」我唯有講。

估到唔到佢咁好服務喎......

我瞓喺度享受陳君儒嘅按摩,同時個腦不停運轉緊。

其實我內心有啲好奇。

點解佢可以表現得咁自然,完全唔尷尬咁嘅?

就好似我哋頭先只係一齊食咗餐飯咁。

係咪約得多就會咁自然?

我百思不得其解。

不過話時話,佢又幾好手勢喎......

舒服到我開始昏昏欲睡。

「力度啱?」之後我隱約聽到陳君儒問我。

「嗯......」但我已經有少少精神恍惚。

最後,我真係唔小心瞓着咗。
今次進度好自然
辛苦樓主
推推
下章有冇甜
好溫柔
重甜ok??
呢章幾好睇 好舒服
男主so sweet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞