約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
Ch 13

同陳君儒扑完之後嘅第二日我就嚟咗M。

所以當佢又send message嚟約我出去嘅時候,我拒絕咗。

「我嚟M呀,嚟完M同你講先再約?」

「好啦,本身仲想叫你過嚟我舖頭試下我哋新出嗰隻甜品,咁等你嚟完M先」

接住落嚟嗰一個星期,我哋同以前一樣keep住每日text。

不過大家都要做嘢,所以傾得唔密,連網調都少咗。

然後我終於嚟完M。

本身未扑都還好,但我發現自己一同陳君儒扑過之後就好似俾佢養大咗胃口咁,成日keep住想再約。

於是喺確定自己嚟完M嗰刻,我就即刻搵陳君儒:「嚟完M了,聽日得閒?」

佢冇直接講佢得唔得閒,而係覆咗句:「咁飢渴?」

俾佢咁直白咁指出嚟,搞到我有啲唔好意思。

「少少啦......」我答。

「好想要主人?」

「係......」

「咁聽日過嚟我度好冇」佢問。

「好」

可能係因為已經忍咗成個禮拜,第二日一上到陳君儒屋企,我哋兩個已經忍唔住直接入咗房。

入到房之後我坐咗喺佢床邊,而佢咩都冇講就直接壓咗我落床,然後低頭錫咗落嚟。

我熱情咁攬住佢回應佢。

一接觸到對方嘴唇嗰刻,我哋兩個就變成咗兩隻失去理智嘅野獸,淨係識得遵循欲望互相吸吮撕咬,好似想吞咗對方落肚咁。

「好掛住你......」佢一邊錫我一邊講,聲音含糊不清。

我窒咗一窒,但好快就反應過嚟:「我都係......」

佢隨即攬得我更加實。

我條脷亦俾佢啜咬到發麻。

我覺得有少少唞唔到氣,但我冇推開佢。

相反,我只係繼續攬實佢,無聲咁鼓勵佢繼續咁對待我。

因為我享受佢給予我嘅一切。

無論係快感定係痛楚。

再之後又係一個漫長嘅下晝。

「好想口爆你......」陳君儒一邊屌我一邊喺我耳邊喘息。

我眼神迷離咁望住佢。

「好......」

「鍾意俾主人口爆?」

「好鍾意......」基本上到咗呢刻,無論佢講咩我都會下意識咁附和佢。

「好乖好抵錫......」佢一邊稱讚一邊低頭kiss我。

我feel到自己成個人都係熱嘅,連大腦都好似被溶作一團咁,令我只可以本能咁追逐佢嘅嘴唇。

最後,佢喺摙住我條頸屌嘅同時命令:「擘大口。」

我諗都冇諗就照做。

然後佢將條撚抆咗出嚟塞入我個口度。

「唔......」我條件反射咁開始吞吐吸吮。

過咗冇耐,佢嘅喘氣聲開始變得急促。

「想射喇......」佢稍為用力㩒住我個頭。

我乖乖咁全部接下,順手(口)吞埋。

「我攞紙巾俾你lur咗佢啦。」陳君儒對此毫不知情,將手伸向床頭櫃上嘅紙巾盒。

「但係我吞咗喇喎......」我面露猶豫咁講。

「吓?」佢嘅動作停住,驚訝咁望住我。

「吓?」我望返佢:「我以為你會叫我吞埋吖嘛......」

之後陳君儒同我尷尬咁對望咗幾秒,最後不約而同咁大笑咗出嚟。

「你真係好癲。」

我唔好意思咁傻笑。

雖然只係第二次約,但我好似已經開始習慣咗「同陳君儒扑嘢」呢件事。

呢刻我已經可以好自然咁喺扑完之後同佢一齊赤裸咁癱喺床上吹水,唔似第一次嗰陣咁尷尬。

我哋傾嘅內容主要都係講返中學嗰陣嘅嘢。

唔知點樣傾傾下就傾到我哋喺交友app match到嗰陣嘅嘢。

「其實,」佢擰過嚟望住我:「我喺交換tg冇耐之後就知對面嗰個係你嚟。」

????

咩意思?

我個腦有十萬個問號:「你點知?」

「你冇印象咩?你嗰陣唔記得hide自己電話吖嘛。」佢笑:「我嗰陣望到個電話號碼覺得好熟口面,後尾終於醒起係你。」
口爆吞埋精會唔會有性病
應該唔會…….掛?
乖 主人呵返
仲未有文
條友顧住食牛腩唔更文的 下年嚟睇就差唔多
??
下星期見
都唔知你講咩
永遠支持我灣
支持更新
真係分身嘅咪認左佢囉
又無人知你邊個

下星期再入過黎
下星期見
做乜好似腩咁輕挑
仲未有
hi樓豬
留名
係我夢想既邂逅
新讀者留名
灣子先定腩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞